Brunnsgatan 16, två rum och kök

Mitt-i-city-lya med 60-talsfrisyr

Välkommen en trappa upp från shoppingen! Får vi presentera en klassisk 60-talare för stadsråttan som alltid vill ha stadens puls nära till hands. Från balkongen har man alltid nära kontakt med det härliga folklivet på Väster och skön sol nästan hela dagen. Inomhus är det luftigt och praktiskt med den schyssta 60-talscharmen bevarad, särskilt i köket. Badrummet är däremot helt nyrenoverat i en klassiskt och självklar stil man aldrig tröttnar på. Fönster i två väderstreck släpper in det åtråvärda ljuset. Kanske inget man tänker jättemycket på så här på sommaren, men vänta bara till i höst. Då kommer du att ääälska de där ljusinsläpparna. Tack vare att fönstren är nyligen bytta kan man sova gott om natten utan att störas av uteställenas musik. Om man nu går och lägger sig innan de stänger... Det här är ett perfekt hem för en eller ett par i farten. Nära hem när man är trött i benen efter en helkväll på dansgolvet och nära till inköp av färska frukostfrallor morgonen därpå.

Snabbfakta
Adress Brunnsgatan 16
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 57 kvm
Vån & Hiss 2 av 7 (Hiss finns)
Avgift 2.161 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Badrum

"Allt finns nära, vad man än vill göra. Det är väl läget som är det bästa egentligen."

Kök

Matplats

"Vi älskar att sitta på balkongen. Folklivet utanför gör att man verkligen känner att man är mitt i stan."

Vardagsrum

"Det är lätt att få tid eftersom många har egen tvättmaskin i lägenheten."

Balkong

Sovrum

"På innergården kan man sitta och fika eller äta mat. Det är väldigt lugnt där."

Föreningens innergård

"Alla restauranger runt hörnet är perfekt när man vill köpa mat, och fiken i kvarteret är bra när man ska köpa frukost. Vi går ofta ner och köper färskt bröd på morgonen."

Föreningen

Omgivning

"Att det är en gavellägenhet med fönster åt två håll gör att det blir väldigt ljust."

Planritning

Mäklaren informerar
Badrummet, som stamrenoverades 2011, totalrenoverades av NCC 2012.
2010 omtapetserades kök, vardagsrum och sovrum. 2012 målades hallen och garderoberna installerades. Samma år bytte nuvarande ägare även golvet i sovrummet. 2014 byttes dörrarna till både sov- och badrummet.
2013 lät föreningen totalrenovera delar av källaren och där anlägga ett gym med bastu och duschar. Detta utrymmet får nyttjas fritt av de boende i huset. På fredagar och lördagar kör man "familjekvällar" då man kan boka och använda relaxen privat.
I källaren finns även en övernattningslägenhet med 3-4 bäddar. Lägenheten kan hyras mot en kostnad om 100 kronor per person och natt.
Till lägenheten hör det ett förråd som är beläget i källaren. Storleken uppskattas till cirka fyra kvadratmeter. I källaren finns även ett cykelrum.
Föreningen disponerar totalt 46 parkeringsplatser varav 24 är belägna i föreningens garage. Tilldelning till dessa platser sker genom separat kö. Kostnaden för platserna uppgår till 400-450 kronor per månad.
I de gemensamma tvättstugorna som även de är belägna i källaren är det lätt att få tvättider. Här finns sammanlagt tre tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt två separata torkrum.
Lägenheten är idag ansluten till ComHems utbud av mediatjänster där ett grundutbud av dessa ingår i månadsavgiften. Från och med 2016 byter föreningen leverantör till Telia som då kommer förse bostaden med bredband, tv och telefon genom en fiberkabel. Hastigheten på bredbandet kommer uppgå till 100/10 Mbit/sekund. Månadsavgiften planeras i samband med denna installation att höjas med ca 100 kronor per månad.
Hatthyllan, skostället och garderoberna i hallen ingår i köpet.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Brunnsgatan 16
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1962-1963
Våningsplan
2 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
57 kvm (föreningens information)
Energideklaration
154 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.161 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till ca 290 kronor per månad. Kostnaden för hemförsäkring uppgår till ca 85 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
7 november
KARTA