Brånerydsvägen 20, tre rum och kök

Ljusstarkt på söder

Lite avskilt på söder i Huskvarna, en tvärgata ner från vägen till Vissmålen, hittar du denna lugna gata, med flera flerfamiljshus på rad utmed ån som lite längre norrut rinner ut i Vättern. Huset i sig är kanske inte så märkvärdigt, men det tar lägenheten igen med råge. Här uppe på andra våningen hittar vi en finslipad lägenhet som renoverats till ett mycket charmigt skick, med vitpigmenterade brädgolv, nytt kök med öppna famnen mot matplats, tv-hörna och balkong.

Huset är från 1940-talet och har en grön kuliss av björkar på baksidan, men där ovan har du hela Huskvarnaberget i blickfånget från både köksfönster och vardagsrum. Det finns fyra lägenheter i föreningen, och ni turas om att klippa gräs och städa trappan. Parkerar gör ni på gatan, vilket sällan innebär något bekymmer att hitta plats. Alla fönster är bytta i fastigheten vilket gör det tätt och tyst.

Snabbfakta
Adress Brånerydsvägen 20
Område Huskvarna Söder
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 67 kvm
Vån & Hiss 2 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 3.500 kr/mån
Inkluderar Värme & vatten
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare
Hittade ingen mäklare
Läs mer

Hall

Kök

Härligt att det är grönt åt alla håll, var man än tittar ut.

Vardagsrum

Ut mot Vissmålen kommer du direkt ut på ängarna, och på stigarna upp mot Bondberget så blir naturen lite vildare.

Sovrum 1

Sovrum 2

Upp till Huskvarna station är det knappt en kilometer, om du kommer med tåget.

Badrum

Balkong

Vill du inte gå, så finns det bussar väldigt nära.

Trädgård

Huset

Det ligger skönt avskilt, men du går ner till Huskvarna centrum på 20 minuter med barnvagn.

Omgivning

Mäklaren informerar
Säljaren har lämnat följande upplysningar:
Lägenheten har genomgått en genomgripande renovering. Kök från IKEA 2014 (fackmannamässigt utfört av nuvarande ägare, förutom el och VVS som utförts av Arvidssons El och Tranås Rörservice). Badrum med vattenburen golvvärme 2014 (fackmannamässigt utfört av nuvarande ägare, förutom el och VVS som utförts av Arvidssons El och Tranås Rörservice). Avloppsrör i kök och badrum är bytt (husets avloppsstammar har renoverats genom relining). Elen är omdragen i köket. Det finns nya eluttag och lysknappar i hela bostaden, och jordfelsbrytare är installerad. Trägolv är framtaget i hela lägenheten (slipat, betsat och lackat), förutom kök och sovrum där det ligger nytt golv. Klinkers är lagt i hallen, och trall på balkongen. Ett par nya innerdörrar samt nya fönsterbräden. Nygipsade väggar i en del rum, samt ommålat och tapetserat. Brädtaket i hela lägenheten är framtaget och vitmålat. Vägg mellan kök och vardagsrum har rivits. Skafferi och platsbyggd förvaring/bänk i hall har byggts till. Ommålade element. Ny garderob i sovrum. Nya taklister, golvsockel samt foder runt dörrar och fönster.
Maskinell utrustning: spis/häll (Electrolux, ålder okänt), ugn (Electrolux, ålder okänt), spisfläkt (Ikea 2014), diskmaskin (Husqvarna, ålder okänt), kyl (Whirlpool, ålder okänt) samt frys som står i källaren (Whirlpool, ålder okänt).
I källaren finns ett förråd om cirka 4,5 kvm, och på vinden finns två förråd om cirka 4 samt 7 kvm (ett eget gallerförråd samt en del av öppen yta).
Jordfelsbrytare finns.
Hatthyllan i hallen ingår ej i försäljningen.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Brånerydsvägen 20
Område
Huskvarna Söder
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1945
Våningsplan
2 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
67 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.500 kr/mån inkl värme och vatten
Driftskostnad
4.672 kr/år
Specifikation Drift
El: 3.172 kr/år
Försäkring: 1.500 kr/år
Baseras på säljarens uppgift om förbrukning; 2 personer och 1 barn. (hushållsel 1.589 kWh/år)
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA