Bosshagsgatan 43, fem rum och kök

Hörnet mot ekarna

Familjeplanerat hus med bra läge i skärningspunkten mellan Skänkeberg, Sveahäll och Dalvik. Bästa läge i ”byn” dessutom, med vardagsrum och balkong på hörnet mot föreningens stora ekdunge, med slänggunga från en av de höga grenarna. Mer gungor och lekplats strax intill. Och vill du längre bort på äventyr har du Hallby- och Dunkehallaleden som skarvar på strax bortom huset, så kan du välja att gå upp eller ned utmed ån, beroende på humör och längden på barnens benen.

Dessa hus är byggda redan i början av 1980-talet men känns väldigt mycket modernare både i planlösning och arkitektur. Slimmade takutsprång känns som ett danskt fiskeläge. Väl insynsskyddat från grannarna, trots att ni bor på rad med varandra. Det välansade plommonträdet på gården gör även uteplatsen till en ombonad familjezon. Men med egna barn får du räkna med att det blir en del spring mellan husen. Kompisar på nära håll är roligare än paddor och datorer.

Snabbfakta
Adress Bosshagsgatan 43
Område Sveahäll
Bostadstyp 2-plansvilla med suterräng
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 129 + 20 kvm
Tomtareal 331 kvm
Byggår 1981
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

"Vi om någon kan intyga att det funkar både med och utan barn. Vi har haft två barn som vuxit upp här, och valt att bo kvar i många år efter att de flyttat."

Hall

Kök

"Med läget så nära Dunkehallaån, så har du naturen väldigt nära, antingen uppåt Klämmestorp eller utmed leden ända ner till Vättern."

Matplats eller framtida sovrum

Vardagsrum

Balkong

Sovrum 1

"Du har massor av cykelvägar i alla riktningar dit näsan pekar; bort till Dalvik, upp till Samset, ner för Åsenvägen och utmed Hallbyleden."

Badrum

"Garage, lekplats och sophus ägs och sköts av samfälligheten, till vilken vi betalar en liten avgift. Tillsammans med grannarna har vi en robotklippare."

Gillestuga

Sovrum 2

"Sovrummen är ju inga sju-kvadratare direkt, utan stora rum; våra barn delade rum i början, men nu var det ett tag sedan."

Sovrum 3

Badrum och tvätt

"Bussförbindelserna är bra med 2:an som nästa dygnet runt går upp till Dalvik, och 11:an och 18 som tar dig ännu närmare."

Framsida

Trädgård

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 1986. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
I samfällighetsavgiften om 950 kr/mån ingår garage, parkeringsplats, renhållning, lekpark, områdesbelysning, snöröjning och skötsel av grönytor. Anslutningsavgiften till Wetternet ingår också.
Köket har följande maskinell utrustning; spis 1998, ugn 1998, spisfläkt 2018, diskmaskin 2001, kyl 1997 och frys 1997.
I tvättavdelningen finns tvättmaskin 2002 och torkskåp 1981. Här står även värmepumpen som kommer från välkända IVT. Pumpen installerades 2010.
Under senare år har följande förbättringar och renoveringar utförts på fastigheten; tillbyggnad av uteplatser, nya ytterdörrar 2005, skjutdörrsgarderob i hall 2007, golv i "sovrum 1" samt hall 2007 och omläggning av takpannorna 2010.
Gräsmattan klipps med hjälp av en Husqvarna Automower som delas med ytterligare tre grannar (Bosshagsgatan 37, 39 och 41).
2009 utfördes en långtidsmätning avseende radon i huset. Resultatet visade då på ett årsmedelvärde om 30 Bq per kubikmeter. (Gränsvärde 200 Bq per kubikmeter) Dokumentet bifogas beskrivningen.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Bosshagsgatan 43
Område
Sveahäll
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
129 + 20 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 331 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass C , 70 kWh/m2 och år
Tillträde
September eller enl. ök
KARTA