Bosshagsgatan 14, fem rum och kök

Bossens barn bor bra

Välkommen till gränslandet mellan Skänkeberg, Sveahäll och Dalvik. Ett bekymmerslöst boende för barnen, ja för hela familjen såklart. Teglad fasad, fönsterbytt och taket nytt gör att du inte behöver bry dig om så mycket annat än att hitta ner till lekplatsen, eller bestämma om äventyret ska sökas upp- eller nerströms Dunkehallaån. Smältvatten och vitsippor gör det till en skummande upplevelse, så även vid kraftiga regn. Förskolor och skolor har du nära alla dagar i veckan.

Vinkelvilla gör både in- och utsidan lite mer spännande. Framför allt får du en riktigt stor uteplats i vinkeln där det blir riktigt varmt och gott redan tidigt på våren. Dessutom kan det bli väldigt rymningssäkert för både barn och hundar. Insidan levererar en stor öppen volym i vardagsrum och matrum. Men arkitektens snilledrag hittas nere runt trappen där du har ett helt öppet rum där allt kan hända: lek, spel, sy, skriv, träning eller precis vad som helst. Här kan barnen klättra ena sekunden och träna på multiplikationstabellen i nästa.

Snabbfakta
Adress Bosshagsgatan 14
Område Sveahäll
Bostadstyp Radhus
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 128 + 21 kvm
Tomtareal 260 kvm
Byggår 1981
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Entrésidan

"Det är lite sorgligt att lämna området och alla sköna grannar. Ett smidigt boende med små barn, i ett perfekt område."

Entré

Kök

"Många har rivit väggar mellan köket och de andra rummen, men vi har tyckt att det varit precis lagom öppet, och barnen gillar att springa runt."

Vardagsrum

Matplats

Balkong

"Första gången vi var här och tittade var en förmiddag, och vi föll för ljuset som kom in fint på balkongen och i vardagsrummet."

Sovrum 1

Badrum uppe

Allrum

"Här kan det springas fritt mellan husen och ner till lekplatsen; inga bilar, och du ser ner till gungorna från huset."

Sovrum 2

Uteplats

Sovrum 3

"Att taket är omlagt, fönstren bytta och ytterdörren ny gör ju boendet ännu mer bekymmerslöst på sikt."

Badrum - Tvätt

Förråd - Klädkammare

Ja, risken, eller kanske möjligheten, finns att detta blir en uppsamlingsplats för barnfamiljens ambitiösa vilja att spara allt. "Det kanske är bra att ha, så småningom”. Hyllor och skåp gör att det dröjer ett tag innan det är akut att fatta beslut om att spara eller lämna till secondhand. Ett lite kyligare och rustikare förråd hittar du bakom gästrummet med utgång till uteplatsen på framsidan.

Trädgård

"Vi har klarat oss bra med en bil, och vi båda har cyklat eller promenerat till jobbet. Via Åsenvägen är det lätt att cykla upp."

Förråd

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2015. Nedan följer en kortare sammanfattning av utförda förbättringar, både nuvarande och tidigare ägares, samt även annan information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Yttertak renoverades 2014 med ny underlagspapp, bärläkt samt betongpannor. På taket över sovrum 1 och uteförrådet byttes det befintliga underlagstaket till råspont.
Fönsterbyte utfördes 2014. Energieffektiva 3-glasfönster från Elitfönster med utsida i underhållsfri aluminium monterades.
Köket helrenoverades 2012 av tidigare ägare. Nuvarande ägare bytte kyl och frys 2016 och har gjort vissa ytskiktsrenoveringar. Vitvaror i köket är: Induktionshäll och helintegrerad diskmaskin från 2012, Ikea. Kombinationsugn med varmluft och microvåg från Miele samt fläkt från Franke, också från 2012. Kyl och frys från 2016, Ikea.
Badrummet i nedre plan totalrenoverades 2012 och har elburen värme i golvet. Generös yta för både badrumsdel och tvättdel. De nuvarande ägarna satte 2018 in nya svängda duschväggar. Kvalitetsdokument finns.
Badrummet på entréplan har också elburen golvvärme!
I sovrummen och köket har väggar och tak målats om/tapetserats under 2016-2017. Golvet i sovrum 3 slipades och lackerades 2019.
Huset är anslutet till Telias fiberoptiska bredband varifrån man kan få både internetanslutning och olika TV-paket. För mer information besök gärna www.telia.se
Bredbands-, tv-, och telefontjänster levereras från Telia. Samfälligheten har ett gemensamt upphandlat avtal där fiberanslutning om 100/10 Mbit/s samt ett grundutbud av TV-kanaler ingår.
Denna fastighet ingår tillsammans med grannarna i en samfällighet för området. Avgiften till samfälligheten är 450 kr per månad. I samfällighetsavgiften ingår hantering av hushållsavfall, interna vägar i området, samt snöröjning och allmän belysning.
Gemensamt i samfälligheten finns utrymmen för hushållsavfall och kompost. Föreningen ombesörjer även snöröjning och har gemensamt cykelförråd.
Till denna bostad hör förutom ett eget garage i länga, även en egen parkeringsplats vid garaget. Garaget är ca 2,5 x 5,5 meter stort. I avgiften, 200 kr/månad, ingår yttre underhåll av garagelängorna, exempelvis byte av garagedörrar och ommålning.
Visa mer

Planritning

Tomtkarta

BOSTAD
Adress
Bosshagsgatan 14
Område
Sveahäll
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
128 + 21 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 260 kvm
Energideklaration
Energiklass D , 71 kWh/m2 och år
Tillträde
1 augusti eller enl ö.k
KARTA