Borgenvägen 5, sex rum och kök

Bredaxlad familjedröm

Kolla proportionerna! Nej, det är inte kamerans vidvinkel som överdriver. Det är ett väldigt brett hus, och en bred tomt, med en bred uppfart till garaget. Förutom en allmänt stabil uppsyn så kan du säkert räkna ut vad det betyder för volymen inne, både uppe och nere. Här finns redan fyra sovrum, men du skulle faktiskt kunna bygga till två till där uppe, och ändå ha en liten allmänning kvar. Barnen i huset har haft en egen bandyplan där uppe fram till nu. Vi får se vad du prioriterar: lekplats, tv-rum eller sovrum?

Att bo i Barnarp är som det låter, en plats där barnfamiljer snabbt hittar till rätta i vardagen. Med förskola, skola och smidiga kommunikationer till jobb både in till stan eller bort mot Torsvik, eller ännu längre ner mot Vaggeryd. Blåbärsskogen har du väldigt nära och vill du minska barnens allmänna skärmtid, så kan allemansrätten råda bot på det året runt. Servicegraden hög tack vare det kommersiella utbudet nere vid Råslätts centrum.

Snabbfakta
Adress Borgenvägen 5
Område Barnarp
Bostadstyp 1½-plansvilla
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 146 + 9 kvm
Tomtareal 736 kvm
Byggår 2006
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

"Det är ett Anebyhus, en av de äldre hustillverkarna som alltid har ansetts bygga lite extra rejält. Vi har bott sedan det var nytt för 12 år sedan."

Entré

Trädgård

"Att sitta på baksidan är väldigt skyddat, även om inte tomten är superstor; vårt garage skyddar bra mot grannen, och ger bra lä."

Vardagsrum

Kök

Uterum

Badrum på entréplan

Sovrum 1

Tvätt - Groventré

Sovrum 2 - Kontor

Allrum på övre plan

"När jag la in golv i vindssmygarna, blev det ju även bästa gömstället för barnen. "

Badrum på övre plan

"Det är ett oerhört praktiskt hus, med alla rum och vi har trivts jättebra de här åren."

Sovrum 3-4

Klädkammare

Garage - Förråd

"Det är lite luftigare på denna sidan av gatan, eftersom det bara är fem hus på samma yta som åtta på andra sidan."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes 2006. Nedan följer en kortare sammanfattning av info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Huset är ett Anebyhus som byggdes i samband med att området bereddes för nyproduktion av bostäder. Här är de flesta grannar barnfamiljer, så räkna med att kamrater (för både vuxna och barn) finns strax runt knuten!
Köket från 2006 kommer från Myresjö och har följande maskinell utrustning: Spishäll (Siemens), ugn (Siemens), spisfläkt (Thermex), diskmaskin (Siemens), kyl (Siemens) och frys (Siemens). Ugnen är utbytt 2016, övriga vitvaror från 2006.
I tvättavdelningen finns tvättmaskin (Siemens), torktumlare (Siemens) samt torkskåp. Tvättmaskinen är från 2015 medan torktumlare och torkskåp är från 2006.
Frånluftsvärmepumpen i huset är av märket IVT och byttes ut så sent som 2018. I samtliga rum på entréplanet finns vattenburen golvvärme.
Huset är utrustat med jordfelsbrytare.
Uterummet är tillbyggt under 2012. Erforderliga bygglov för detta finns.
Tycker man att solen blir lite för påträngande, finns markiser ovanför de flesta fönster runt huset. Dessa monterades på plats under 2008.
Under 2016 har husets träfasad målats om.
Braskaminen i vardagsrummet bidrar med såväl värme som en hög mysfaktor. Denna har kontrollerats årligen av sotare, utan anmärkning.
Ett tips kan vara att ta den smidiga direktbussen när du ska in till stan, på ca 12 minuter är du framme.
För att förenkla trädgårdsskötseln följer robotgräsklipparen med i köpet. Även studsmattan samt diverse trädgårdsredskap medföljer om så önskas.
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Borgenvägen 5
Område
Barnarp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
146 + 9 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 736 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass E , 81 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA