Borgenvägen 10, sex rum och kök

Barn-bäst i Barnarp

Ett hem där alla får plats. Där barnen kan busa runt både ute och inne. Och där föräldrarna inte behöver göra ett smack, inte med huset i alla fall. Det måste väl ändå anses som ett hus i bäst-kategorin? Att det dessutom ligger nästan på landet, men med både förskola, skola, lekparker och idrottsplats inpå knuten och bara en kvart från stan. Det gör det hela om möjligt ännu bättre. Huset är nio år, men i nyskick tack vare genomgående material och detaljer av hög kvalitet. Generösa ytor och smart planerat är det också, så ingen kvadratmeter behöver stå oanvänd. Sommartid växer hemmet ytterligare när den stora uteplatsen på baksidan blir ett härligt extrarum. Vill du kunna flytta in och börja bo utan renoveringshets? This is it!

Snabbfakta
Adress Borgenvägen 10
Område Barnarp
Bostadstyp 2-plansvilla
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 164 kvm
Tomtareal 486 kvm
Byggår 2006
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Film

Entré

Kök

"På sommaren sätter vi ut trädgårdsmöbler på gräsmattan och äter frukost i morgonsolen."

Vardagsrum - Matrum

Sovrum 1 - Kontor

Badrum 1

"Groventrén är kanonsmidig när man ska in med en smutsig barnvagn."

Tvättstuga - Groventré

Allrum

"En kvarts cykeltur till Lovsjön för att bada är en sommarfavorit."

Balkong

Sovrum 2

Badrum 2

"Vår sjuåring går själv ned till skolan. Det är verkligen så nära."

Sovrum 3

Sovrum 4

"Det är väldigt praktiskt att kunna gå från bilen och rakt in."

Framsida

"På altanen är det jättefin kvällssol på sommaren. På så vis är huset helt rätt vänt."

Altan - Trädgård

Omgivning

Vi står mitt i ett trevligt villaområde, på en lugn återvändsgata. Här bor folk i blandade åldrar, men mest barnfamiljer. Inte så konstigt med tanke på förutsättningarna. Det finns flera förskolor i området (och en ny under uppbyggnad), skolan (åk 0-6) ligger bara hundratalet meter bort och rakt över vägen finns en idrottsplats. Det går snabbt att ta sig ut i naturen, den ligger praktiskt taget runt knuten. Ändå är man inne i stan på en kvart om man tar bilen. Nära allt kan man säga.

Planritning

Situationsplan

Mäklaren informerar
- Här har vi ett riktigt trevligt hus, en av de mer perfekta familjevillorna man kan tänka sig! Lagom stora ytor där familjen får gott om plats utan att för den delen vara för stort. Fyra sovrum, två allrum och ett generöst kök. Dessutom dubbla badrum, klädkammare, groventré och generösa ytor för utomhushäng. Helt perfekt!
- Huset är ett Anebyhus som byggdes 2006 efter att området beretts för nyproduktion av bostäder. Här är de flesta grannar barnfamiljer, så räkna med att kamrater (för både vuxna och barn) finns strax runt knuten!
- Huset är mycket välhållet och i ett gott skick, nästan som nytt!
- De nuvarande ägarna har under de senaste åren kompletterat bostaden med främst trevliga tillskott i den uvändiga miljön. Här har man bl a byggt staket i tomtgräns mot granne samt planterat rejäla Tujahäckar i tomtgränser på baksidan. Man har även byggt skärmar kring del av uteplatsen för att göra den mer privat och rumslig. På framsidan har även byggts en trevlig växtspalje som skärm i tomtgräns.
- Solen går upp på morgonen på husets framsida med uppiggande ljus in i kök, sovrum 2 samt allrummet via balkongen. Solen håller sedan utvalda delar av tomten och huset under hela dagen till solen går ner på husets baksida mot uteplats och vardagsrum. Bästa solen på uteplatsen får man på eftermiddagarna och kvällarna!
- Tycker man att solen ändå blir lite för påträngande, finns markiser ovanför de flesta fönster runt om huset! Dessutom finns en stor terrassmarkis som når över en stor del av altanen. För skugga, men kanske ännu mer för duggregn..?
- För kommunikationstjänster använder de nuvarande ägarna Telia ADSL 30 Mbit, vilket fungerar bra. För den som önskar modernare grejer finns Wetternets fiberledningar ute i gatan och går att ansluta till fastigheten. Se wetternet.se.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Borgenvägen 10
Område
Barnarp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
164 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 486 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass D , 59 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA