Bofinksvägen 33, fyra rum och kök

Guldläge i ringen

Bästa läget i gröna ringen är ledigt! Vill man bo enkelt, praktiskt, trevligt, barnvänligt, lugnt och lagom nära stan är detta "perfecto". Huset är praktiskt planerat med en öppen och social dagdel en halvtrappa upp från entrén, och de mer privata rummen en halvtrappa ner. Hela boningen är genomgången, omskött och renoverad i etapper. Här finns ett kock-planerat kök, två fräscha badrum, ett riktigt luftigt vardagsrum och en av södra Jönköpings större balkonger.

Norra Grästorp är nog det mest barnvänliga område man kan tänka sig. Det bor mycket barnfamiljer i området och man kan springa till kompisar utan att korsa en endaste bilväg. I området ligger flera lekparker i olika storlekar och till Grästorpsskolan kan man gå själv när man är ganska liten. Det är bara att ta gångvägen över ängen cirka 300 meter. Vägen in till stan mäter 5 kilometer och bussen in stannar strax intill.

Huset ligger som ett av 36 i ring, med en grönyta att leka på i mitten. Trafiken på gatan är minimal och skolan (åk 0-3) ligger gångvägen bort på andra sidan ängen. Mer barnvänligt än så här blir det sällan. Välkommen till gröna nummer 33!

Snabbfakta
Adress Bofinksvägen 33
Område Grästorp
Bostadstyp Kedjehus i två plan
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 111 + 29 kvm
Tomtareal 328 kvm
Byggår 1969
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

Hall

Kök

"När man står och lagar mat kan man ha bra koll på ungarna där ute."

Matrum

Vardagsrum

Inglasad balkong

"Balkongen är verkligen jätteskön att sitta på, redan i mars när solen ligger på."

Badrum på övre plan

Sovrum 1

"Dag-yta här uppe, och bo-yta där nere där sovrummen ligger. Det är skönt att dela upp det så."

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum i markplan

Tvättavdelning och klädkammare

"Trädgården är en stor fördel med huset, den kommer jag att sakna."

Uteplats och trädgård

Garage och bilplats

Samfälligheten

Mäklaren informerar
Huset ingår i en gemensam samfällighet tillsammans med ytterligare 35 hus som omgärdar den gemensamma grönytan framför husen. Inkluderat i samfällighetsavgiften ingår ett grundutbud av TV-kanaler samt en bredbandsuppkoppling. Leverantör av dessa mediatjänster är ComHem. Samfälligheten äger och underhåller dessutom en lekplats samt ett mindre hus där gemensamma redskap förvaras.
Nuvarande ägare har löpande renoverat och underhållit fastigheten. Några av dessa renoveringar är; nya golv 2004, installation av luftvärmepump 2004, tillbyggd balkong 2007, nytt badrum i markplan 2007, ny varmvattenberedare 2007, ommålad fasad 2009, installation av jordfelsbrytare 2010, nytt kök 2011, nytt badrum på övre plan 2011, tilläggsisolering av vind 2011 samt nya fönster på framsidan 2011.
Samtliga vitvaror i köket installerades i samband med köksrenoveringen 2011 förutom kyl och frys som installerades 2004. Värt att notera är att spishällen har induktionsfunktion samt att frysen är "frostfri".
I tvättstugan i markplan står en tvättmaskin och en torktumlare. De kommer från båda Husqvarna och installerades 2004.
Visa mer

Planritningar

BOSTAD
Adress
Bofinksvägen 33
Område
Grästorp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
4 rum och kök
Bo & biarea
111 + 29 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 328 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass E , 98 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA