Björnebergsvägen 18A, tre rum och kök

Topprenoverat björnide

Här piggar snedtak upp lite varstans, utan att stjäla nämnvärt luftrum i huvudhöjd. Helt nyrenoverat, och skalat in på bara skinnet. Nyskick i varenda vrå, förutom det gamla parkettgolvet som är uppslipat som en länk tillbaka till ursprunget på 50-talet. Tredje våningen en lagom bit upp på Bymarken innebär mer än sjöduglig Vätterutsikt kan vi lova.

Lägenheten har nya enhetliga ljusa ekgolv som lirar bra med det gamla i vardagsrummet. Köket går i milt ljusgrått, som en varsam kontrast till allt det ljusa. Badrummet lika nyskickat det med en inbyggd avsats i snedtaket där du kan sitta ner och skrubba kroppen andäktigt som på ett österländskt spa. Även om du är västra delen av Jönköping nu.

Snabbfakta
Adress Björnebergsvägen 18A
Område Bymarken
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 67 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 3.127 kr/mån
Inkluderar Värme & vatten
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Badrum

"Vi knackade i väggen mot köket och upptäckte att det nog hade funnits en öppning in till vardagsrummet innan, vilket stämde."

Hall

"Utsikten kommer nog överraska många som kommer hit på visningen; man anar det inte från gatan direkt."

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

"Det är en välskött förening och jag har haft min farfar som bott i huset sedan det byggdes och gör det fortfarande."

Sovrum 2

Balkong

Föreningen

Mäklaren informerar
En otroligt välrenoverad lägenhet i klassisk tidlös stil med en mycket tilltalande planlösning med utsikt mot Vättern. Lägenheten har genomgått en totalrenovering under 2017 där samtliga ytor grundligt har gåtts igenom enligt nedan:
Det vackra golvet i vardagsrummet är nyslipat och vitbetsat. I övrigt ligger det ett nytt parkettgolv som snygg smälter ihop med vardagsrummets fiskbensparkett. Samtliga väggar och tak är nymålade.
Köket totalrenoverades och fick också en moderniserad planering. IKEA-kök med vitvaror från Whirlpool. Självklart finns induktionshäll, inbyggd ugn och micro. Kyl och frys är integrerad. Diskmaskinen har en elektronisk vattenavstängning för att förhindra vattenskador. Exklusiv köksblandare från Hansgrohe.
Badrummet är totalrenoverat av hantverkare och kvalitetsdokument finns om så önskas. Allt porslin bytt. Kommod och belyst spegel från Hafa. Duschvägg i klarglas.
Balkongen har ett härligt solläge där solen tittar in både på morgonen och kommer tillbaka på eftermiddagen och håller sig kvar till kvällen. Värmen stannar längre och missa inte det fina utsikten!
Föreningen har nyligen valt att koppla på Wetternets fibernät.
Det följer en garageplats till lägenheten mot en kostnad på 200 kronor i månaden.
Axcell Fastighetsförvaltning sköter trappstädningen och snöskottning av garageinfart och baksidan. Trädgårdssysslorna har minskat i och med att man valt att införskaffa en robotgräsklippare, men viss skötsel kvarstår såklart - och här hjälps medlemmarna åt.
Visa mer

Omgivning

Planritning

BOSTAD
Adress
Björnebergsvägen 18A
Område
Bymarken
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1955
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
67 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.127 kr/mån inkl värme och vatten
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Kostnaden för hushållsel för en ensam boende i bostaden uppskattas till cirka 250 kronor per månad. Kostnad för hemförsäkring uppskattas till cirka 83 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA