Baronvägen 115, tre rum och kök

Obegränsat barntillåtet

Vi har fått förmånen att lära känna ännu ett vackert hem här i Jönköpingstrakten med visning inom kort. Maila info@vastanhem.se om du önskar ytterligare information redan nu.

Snabbfakta
Adress Baronvägen 115
Område Ljungarum
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 85 kvm
Vån & Hiss 2 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 4.125 kr/mån
Inkluderar Inkl. värme, vatten, kabel-TV & bredband
Pris 2.100.000 kr eller högstbjudande
Kontakt

Skicka
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Baronvägen 115
Område
Ljungarum
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
85 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.125 kr/mån Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband
Pris
2.100.000 kr eller högstbjudande
Specifikation Drift
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
FÖRENING
Förening
Brf Baronen

Brf Baronen äger fastigheten Ängsullen 78 i Jönköping som uppfördes 1983. Fastigheten består av 68 lägenheter fördelade på 10 bostadshus och på adresserna Baronvägen 101-167. Den administrativa förvaltningen ombesörjs av Jönköpingsbostäder AB.

Det finns 9 garagebyggnader med sammanlagt 68 garageplatser. I anslutning till garagen finns två besöksparkeringar och dessutom finns ett traktorgarage. I två av garagebyggnaderna finns sop- och pappersuppsamlingsrum.

Föreningen ses som en mycket stabil och välskött med låga lån. För närvarande ligger lånen per kvadratmeter på 1.852 kr. Lånen ligger på cirka 10 milj kr och den totala bostadsytan är cirka 5.660 kvadratmeter. Föreningen har inte haft några avgiftshöjningar på flera år och har inga beslut om att ändra månadsavgiften (kontrollerat med föreningen XXXXX).

Bostadsfastigheterna är grupperade i tre gårdsbildningar med planteringar och lekplatser. Föreningen har en så kallad Fixargrupp som ser över på vad som behövs renoveras eller rustas upp i området. Det senaste har samtliga spisfläktar försett med nya filter, trapporna renoverats och försetts med halkfritt ytskikt och träpanelen har målats på garage och några av förråden. Föryngring och förnyelse av föreningens träd, buskar och gröna ytor har också utförts.

Com Hem står som leverantör av föreningens mediatjänster. Ett grundutbud av kanaler och bredband 100/10 Mbit ingår i avgiften.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad. Försäkringen innefattar brandskada, vattenskada, inbrott, maskinskada, styrelseansvar, ohyra samt bostadsrättstillägget för samtliga lägenheter.
Andel i föreningen
1.5018 %
Lägenhetsnummer
028-028-016
DOKUMENT
Det finns inga dokument för denna bostad.
KARTA