Barnarpsgatan 90, två rum och kök

Torpas närmaste lugn

En halvtrappa upp från staden ligger denna lugna lya. Helt igenom renoverad in i minsta detalj, med noga övervägda val och inrednings-fingertoppars känsla. Vackert parkettgolv, både nylagt och original, nyrenoverat kök i klassisk stil, stort vardagsrum med balkong mot väster och ett lugnt sovrum med heltäckningsmatta av mjukaste sort. Vad sägs om det? Och tänk vilket läge när Munksjöstaden står klar, med nya restauranger, butiker och allehanda trevligheter! Har du förresten bil? Då kan du parkera den på din egen parkering på husets baksida, den hänger med i köpet och ingår i månadsavgiften.

Snabbfakta
Adress Barnarpsgatan 90
Område Torpa - Söder
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 59.5 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.328 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV & parkering
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"De stora öppningarna in till rummen gör att det känns luftigt. Det gillar man ju!"

Vardagsrum

Balkong

Badrum

Kök

"Vi har verkligen fokuserat på bra kvalitet."

Sovrum

"Jag har aldrig ens tänkt på att vägen går utanför. Det är väldigt tyst här."

Klädkammare

Huset

Föreningen

"Parkeringen är guld värd! Så smidigt."

Omgivning

"Läget är ju oslagbart. Det är nära till allt!"
Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2012. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda samt information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Köket som renoverades i december 2014 är ett Sentenskök från Electrolux Home. Köket har följande maskinell utrustning: Induktionshäll, inbyggnadsugn (Electrolux), mikrovågsugn (Electrolux), spisfläkt (Franke), diskmaskin (Electrolux), kyl (Samsung) och frys (Samsung). Samtliga vitvaror inköpta i samband kökets färdigställande 2014.
Badrummet renoverades 2009 av föregående ägare. Här hålls dina fötter varma tack vare golvvärmen (elburen).
I mars 2015 renoverades hallen av nuvarande ägare. Klinkergolvet i hallen fick även det elburen golvvärme och i taket installerades spotlights. I samband med detta slipades också samtliga trägolv i lägenheten.
Till lägenheten hör två förråd. Ett rymligt vindsförråd (cirka 8 kvm) och ett lite mindre källarförråd (cirka 2 kvm).
Solen går upp och kastar sina första strålar in i köket och sovrummet. Solen kan sedan avnjutas från balkongen under eftermiddagen, där den varit sedan strax efter lunchtid.
Med lägenheten följer en parkeringsplats på innergården. Kostnaden för denna ingår i månadsavgiften!
I källaren, på smidigt avstånd från lägenheten hittar du föreningens gemensamma tvättstuga. Här finns även ett cykelförråd.
Fastigheten är ansluten till Com Hems utbud av mediatjänster. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Även fiber är nu indraget och så snart Jönköpings Kommun anslutit fastigheten till stadsnätet Wetternet blir även detta ett alternativ. Läs gärna vidare på wetternet.se för mer information.
För närvarande finns inga beslutade förändringar av månadsavgifterna. Dock kan eventuellt en mindre höjning (cirka 100 kr/mån) bli aktuell efter det att fastigheten anslutits till fibernätet. (Kontrollerat med föreningens ordförande, 2018-07-17)
När nuvarande ägare flyttar lämnar de kvar städskåpet i hallen, spegeln i badrummet med belysningen ovanför, spegelväggen i sovrummet samt garderoben inkl. stängerna i klädkammaren. Med sig till nästa boende tar de hatthyllan, skohyllan, tv-bänken, byrån i klädkammaren samt all belysning (med undantag för badrum och spotlights).
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Barnarpsgatan 90
Område
Torpa - Söder
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1961
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
59.5 kvm (föreningens information)
Energideklaration
100 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.328 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-TV och parkering
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnad för hushållsel uppgår till cirka 200 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA