Barnarpsgatan 88B, två rum och kök

51 kvadratmeter solstrålar

Tio minuters promenad från citykärnan svänger du runt hörnet och in på gården. Några trappor upp och du är hemma. Hemma, där kvällssolen lyser på vardagsrumsgolvet och värmer balkongen tills den går ner bakom Stadsparksvallen. Hemma, där det är 2,70 upp till tak och de gamla golvplanken är målade i vitt. Där insynen är så nära noll man kan komma och badrummet är snyggt som på ett hotell.

Kanske möts du av doften av något gott, puttrande i grytan på spisen, och någon som ropar ”välkommen hem!”. Om inte, finns det flera restauranger och mataffärer i närheten. Oavsett om du bor själv eller om ni är två så är det här ett alldeles perfekt hem, precis lagom stort. Mysigt och ombonat för en, tillräckligt med space och förvaring för två. ”Home, sweet home”, säger du för dig själv och slänger dig på sängen i det luftiga sovrummet. Här är det lätt att varva ner.

Snabbfakta
Adress Barnarpsgatan 88B
Område Torpa - Söder
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 51 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.845 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv, bredband & hushållsel
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Det jag föll för var att det är ljusinsläpp från båda håll. Det gör väldigt mycket för känslan."

Vardagsrum

"Vi har faktiskt bara 51 kvadrat, men det känns större tack vare ljuset och takhöjden."

Balkong i väster

"Vi har verkligen gillat balkongen med kvällssolen och det fria läget."

Badrum

Kök

"Det kändes viktigt att ha en ordentlig matdel i köket, så att man kan sitta här och äta tillsammans."

Sovrum

"Jag gillar att ha ett sovrum som är trevligt att vara i, även på dagen."

Huset

"De som bor här är i olika åldrar, det är bra."

Föreningen

"Vi går ofta ut och chillar i parken intill."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2010. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda samt information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Köket som renoverades under 2010 av P H Bygg kommer från IKEA och har följande maskinell utrustning: Ugn med spishäll (Electrolux), mikrovågsugn (Electrolux), spisfläkt (Electrolux) samt kyl/frys (Electrolux). Mikrovågsugnen inköpt i samband med kökets färdigställande 2010. Övriga vitvaror inköpta av tidigare ägare.
Badrummet renoverades 2016 av Bad & VVS i Jönköping AB.
Under 2010 slipades och lackades parkettgolvet av Edberg & Holmqvist Golv Kakel AB. Väggarna i lägenheten målades om under 2016 och plankgolvet målades vita under 2018.
Något som är tämligen unikt för den här föreningen är att även hushållselen ingår i månadsavgiften - en räkning mindre att tänka på varje månad! I månadsavgiften ingår även ett grundutbud av TV-kanaler samt bredband (100 mbit/sek).
Till bostaden följer ett stort vindsförråd (cirka 15 kvm) som ligger en trappa upp från lägenheten samt ett lite mindre källarförråd (cirka 5 kvm).
Solen går upp och kastar sina första strålar in i köket och sovrummet. Solen går sedan ner vid vardagsrummet där den varit sedan strax efter lunchtid. På balkongen kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen.
Tvättstugan, som du hittar i källaren har ett helautomatiskt bokningssystem och är mycket fräsch. Helkaklade väggar, två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp samt torkrum finns här. I källaren finns dessutom ett cykelförråd samt ett gym som föreningens medlemmar får möjlighet att nyttja.
För närvarande finns inga planerade förändringar av månadsavgifterna. (Kontrollerat med föreningens styrelse, 2018-09-12)
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Barnarpsgatan 88B
Område
Torpa - Söder
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1943
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
51 kvm (föreningens information)
Energideklaration
113 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.845 kr/mån inkl värme, vatten, tv, bredband och hushållsel
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Hushållsel ingår i månadsavgiften.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA