Barnarpsgatan 24, ett rum och kök

Balkongbäst med råge

De flesta ettor kan bara drömma om balkong. Här har du en av stans coolaste. Vad sägs om 25-30 meter balkong som sträcker sig runt hela kvarteret. Högst upp i huset innebär det dessutom att du gör lite som du vill efter kontorstid eller plugget. Några grannar som lever så högt som du har du inte på långt håll. En sån här sommar skulle du till och med kunna krypa till kojs och sova under bar himmel på västansidan utan att någon skulle ana ditt mysiga näste.

Detta är dessutom en etta med stor hall, stort kök och stort vardagsrum, som skulle kunna gå att dela av med en halvvägg eller ett draperi för att privatisera sovdelen lite extra. Fastigheten i sig är ett påkostat exemplar från 50-talet med fina marmorgolv på vägen upp i trapphallen, gamla lamporna i bevar och smidesräcket likaså. Även inne i lägenheten har du samma tjocka sten i fönsterbrädorna. Är du inte nöjd med dina egna kvadrat i det fria, har föreningen en stor takterrass där du kan både sola och fira födelsedagar med många gäster.

Snabbfakta
Adress Barnarpsgatan 24
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 50 kvm
Vån & Hiss 5 av 5 (Hiss finns)
Avgift 2.217 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

"Letar du efter en 1:a är det svårt att hitta en coolare, kan vi lova. Det blir inte mer spännande än så här."

Vardagsrum

"En makalös balkong som du kan göra hur häftig som helst, med utemöbler, blommor och egen kryddträdgård i krukor."

Balkong i tre väderstreck

"Tänk dig ett yogapass uppe på balkongen en sommarmorgon innan staden vaknat. Här följer du solens omloppsbana runt jorden, eller är det tvärt om?"

Kök

"Lägenheten har allt för att kunna kallas penthouse: cityläge, takvåning med fönster i tre väderstreck och en 27-meters balkong som sveper runt hela härligheten."

Badrum

Klädkammare

"Till och med en mulen dag är det ljust i här uppe. Fönster från tre håll matar rummen med ljus."

Gemensamma terrasser

"Om nu inte din egen balkong räcker till så hittar du en stor balkong på samma våningsplan och den stora terrassen två trappor ner. En gemensam yta att umgås i stora sällskap."

Föreningen

"Här uppe är du mer granne med Sofiakyrkans klocktorn och kanonberget i Stadparken. Här flyter du lite ovanpå allt som händer ”nere” på stan."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har ägt bostaden sedan 2013. Nedan följer en kortare sammanfattning av de förbättringar som utförts under nuvarande ägares innehavstid samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Köket som delvis renoverats av nuvarande ägare har följande maskinell utrustning: Induktionshäll (Electrolux), ugn (Siemens), spisfläkt (Whirlpool) samt kyl/frys (Husqvarna) och frys (Bosch). Induktionshällen är inköpt 2015, övriga vitvaror är inköpta av tidigare ägare.
Badrummet renoverades 1999/2000 i samband med föreningens byte av avloppsstam.
Under 2018 har väggar, tak, fönster, element (med undantag för köket), dörrar och lister i samtliga rum målats om. Samtidigt har strömbrytare, väggkontakter och takkontakter bytts ut.
Till månadsavgiften tillkommer en förmånsbeskattning som betalas i samband med självdeklarationen varje år. Säljaren förmånsskatt uppgår idag till cirka 5813 kronor per år (cirka 484 kronor per månad). Detta sker på grund av bostadsrättsföreningens stora intäkter från hyreslokalerna i huset. (Oäkta bostadsrättsförening)
Till lägenheten hör det ett förråd om ca 4 kvm som är beläget i husets källare. I källaren finns även ett rum för cykelförvaring samt en mycket fin gemensam tvättstuga som renoverades 2012. I tvättstugan finns två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett intilliggande torkrum.
Huset är anslutet till Com Hems utbud av mediatjänster. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Barnarpsgatan 24
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1954
Våningsplan
5 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
50 kvm (föreningens information)
Energideklaration
127 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.217 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 185 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA