Barnarpsgatan 24, tre rum och kök

Centralstimulans på Väster

Mer mitt i smeten är det svårt att komma på väster. Hörnläge med morgonsol i köket och sängkammare. Du behöver inte ta på jackan ens mitt i vintern för att handla mjölk eller gå bort till gymmet. Lägenheten renoverades för några år sedan med nytt öppet kök mot vardagsrummet och genomgående nya golv. Ett perfekt cityboende för dig som vill ha allt på armlängds avstånd, och kanske jobbar centralt redan idag.

Här uppe kommer du flyta lite ovanpå allt som händer "nere" på stan. Hörnet innebär att du kan låta blicken fara iväg i både nordsydlig riktning längs Barnarpsgatan, och utmed Nygatan ner mot Läroverket. Öppnar du fönstret i sängkammaren ser du gatan doppa sig i Vättern. Hela fastigheten är i välskött med grönskimrande marmorgolv i trappan och nya lägenhetsdörrar med liggande fanér och en charmig hiss. Mot väster finns en stor gemensam gårdsterrass för de stora sommarkalasen. Letar du efter en trea är det svårt att hitta en som är mer centralstimulerande.

Snabbfakta
Adress Barnarpsgatan 24
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 86.5 kvm
Vån & Hiss 4 av 5 (Hiss finns)
Avgift 3.146 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Ett perfekt city-boende för dig som vill ha allt på armlängds avstånd, och kanske jobbar centraliserat redan idag."

Vardagsrum - Matplats

"Lördagens torghandel är svår att missa; fynda allt mellan himmel och jord, och lite till. Höstens skördetid är en vitamininjektion för både ögat och kromosomerna."

Kök

Sovrum 1

"Hela fastigheten är i välskött 5o-talsskick, med grönskimrande marmorgolv i trappan, gamla lägenhetsdörrar med liggande fanér och en charmig hiss."

Sovrum 2

Badrum

Terrass

Omgivning

Föreningen

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har ägt bostaden sedan 2015. Nedan följer en kortare sammanfattning av de förbättringar som utförts under nuvarande och föregående ägares innehavstid samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Till månadsavgiften tillkommer en förmånsbeskattning som betalas i samband med självdeklarationen varje år. Säljaren förmånsskatt uppgår idag till 3024 kronor per år (ca 253 kronor per månad). Detta sker på grund av bostadsrättsföreningens stora intäkter från hyreslokalerna i huset. (Oäkta bostadsrättsförening)
Till lägenheten hör det två förråd som båda är belägna i husets källare. Storleken på förråden uppgår till ca två resp. en kvadratmeter. I källaren finns även ett rum för cykelförvaring samt en mycket fin gemensam tvättstuga som renoverades 2012. I tvättstugan finns två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett intilliggande torkrum.
Under senare år har lägenheten successivt renoverats och förfinats. 2009 renoverades golv, tak, dörrar och karmar i hela lägenheten. 2010 helrenoverades köket och samtliga vitvaror byttes ut. Duschväggarna i badrummet monterades även detta år. 2012 renoverades väggar, innertaken målades och spotlights monterades i hall och i "sovrum 2".
Badrummet renoverades 1999/2000 i samband med föreningens byte av avloppsstam. Jordfelsbrytare finns installerad i elcentralen.
Huset är anslutet till Com Hems utbud av mediatjänster. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
Ingår i försäljningen gör; vitrinskåp intill köksö, rullgardiner, gardinstänger, tyg framför hyllor i "Sovrum 2". Om köparen är intresserad kan även de vita bokyllorna i vardagsrummet ingå. I annat fall tas de bort av säljaren.
Ingår i försäljningen gör inte; taklampan i vardagsrummet.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Barnarpsgatan 24
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1954
Våningsplan
4 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
86.5 kvm (föreningens information)
Energideklaration
127 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.146 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 210 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA