Barnarpsgatan 115, tre rum och kök

Solgata med vändplan

Lägenheten är en ljus bekantskap som badar i den sena eftermiddagssolen när Västanhem kommer på besök. En bred siktlinje rätt igenom lägenheten direkt du stiger in i hallen. Öppet men inte vidöppet, så du blir direkt nyfiken på att komma vidare in och undersöka resten av rumsligheten. Sovrummen ligger privat för sig till vänster, och den offentliga sektorn visar sig större än du tror till höger. Särskilt som balkongdörren öppnar brett till det inglasade uterummet.

Behagligt smidigt, tre trappsteg upp från gatuplan. Men ändå med en balkong som släpper loss utsikten och tittar ut över Munksjön som känns som bara din. Trots att dina grannar tittar på samma sjö. Utanför balkongen har du dessutom en liten vändplan där du kan ställa bilen för en stund om du har skrymtunga saker att kånka på. Du kanske till och med kan baxa saker över räcket direkt in.

Snabbfakta
Adress Barnarpsgatan 115
Område Munksjöstaden
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 86 kvm
Vån & Hiss 1 av 4 (Hiss finns)
Avgift 4.508 kr/mån
Inkluderar Värme
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"För oss som liten barnfamilj har det varit väldigt praktiskt att bo bara några steg upp från gatan, slippa kånka in och ut i hissen."

Vardagsrum

"Balkongen är verkligen en oas. Både tidig morgonsol och sen hela eftermiddagen. Vi brukar öppna ut mot vattnet separat. Sen växer allt så det knakar dessutom."

Balkong

"Vi satsade på rätt många tillval i köket som vi blev väldigt nöjda med, men köksön kompletterade vi faktiskt med några månader efter att vi hade flyttat in"

Kök

Sovrum 1

Badrum

"Förutom vanligt förråd, finns även cykelförråd och separat barnvagnsförråd. Ett övernattningsrum går att hyra, liksom en gemensam samlingslokal."

Sovrum 2

"För att komma till, gymmet, vårdcentralen, apoteket och mataffären kan du gå genom källaren, utan att ta på ytterkläderna. Och förskolan ligger väldigt nära också."

Huset

Munksjöstaden

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan huset byggdes 2017. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Lägenheten har en inglasad balkong, med vyer ut över Munksjöns vatten och mot den blivande strandpromenaden. Balkong har utgång direkt från vardagsrummet och njuts i morgon- och eftermiddagssolen.
Köket kommer från HTH. Här finns följande maskinell utrustning: Induktionshäll (Bosch), inbyggnadsugn (Bosch), inbyggnadsmikro (Bosch), spisfläkt, integrerad diskmaskin (Bosch), kyl och frys i fullhöjd (Bosch). Köksön är monterad 2018 av HTH.
I badrummet håller golvvärmen dina fötter varma. Finns såväl tvättmaskin som torktumlare, även dessa av märket Bosch.
Till lägenheten följer ett förrådsutrymme beläget på plan tre.
I föreningens fastighet är samtliga lägenheter kollektivt anslutna till Telias Triple Play, kommunikationstjäster via fiber. I avgiften som debiteras med 229 kr/månad ingår för närvarande ett basutbud av tv-kanaler samt även bredbandsanslutning och trafik, hastigheten på detta är cirka 100 Mbit/sekund. Även IP-telefoni ingår. Varje enskild medlem kan naturligtvis komplettera tjänsterna ytterligare direkt mot Telia. Dessa tjänster ingår ursprungligen inte i månadsavgiften till föreningen men avtalet är kollektivt tecknat av föreningens medlemmar, därför är denna kostnad ett obligatoriskt tillägg. Utöver grundavgiften till föreningen tillkommer därför en avgift för datatjänsterna om 229kr/månad.
Kostnad för varm- och kallvattensförbrukning samt hushållsel debiteras löpande månadsvis av föreningen.
I föreningens garage finns 47 parkeringsplatser där merparten hyrs ut till medlemmar för 700 kronor i månaden. Platserna fördelas enligt kösystem. Möjlighet finns även till parkering på intilliggande gator eller Torpa-området.
Mer information om den nya stadsdelen Munksjöstaden finns på www.munksjostaden.com
Visa mer
BOSTAD
Adress
Barnarpsgatan 115
Område
Munksjöstaden
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Våningsplan
1 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
86 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.508 kr/mån inkl värme
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad för hushållsel, försäkring, vatten och bredband uppgår till cirka 700 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA