Bäckalyckevägen 52, två rum och kök

Lyckans grönska i markplan

Du sitter i solen och blundar. Under fötterna kittlar gräset svalt. Hela lägenheten är städad och snart kommer gästerna. Ni kommer förmodligen att sitta på uteplatsen eller i gräset utanför, men om det mot förmodan skulle komma ett regn vill man ju ha det fint inne också.

Tänk att bo så här litet och smidigt, men ändå så rymligt! Tack vare den öppna planlösningen i kök och vardagsrum är det bara trevligt att bjuda hem alla vänner samtidigt. Alla får plats!

Det piper i köket - bryggaren som säger att kaffet är klart. Du reser dig, kliver in och hämtar en rykande kopp och går tillbaka ut i solen. Nog hinner du sitta en liten stund till innan de kommer? Du kisar bort mot boule-banan på andra sidan häcken. Klockan fyra ska matchen gå av stapeln, sedan blir det smörgåstårta hos dig. Med kaffe och kanske en avec.

Snabbfakta
Adress Bäckalyckevägen 52
Område Bäckalyckan
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 65 kvm
Avgift 3.420 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

Badrum

"Vi har dukat långbord på gräsmattan när vi har varit riktigt många."

Vardagsrum

Sovrum

"Flyttar man från hus med trädgård och in till stan är det underbart att bo så här och bara kunna kliva ut på gräset."

Kök

Uteplats

"Läget är helt fantastiskt!"

Föreningens innergård

Föreningens fastighet

"Det är ett väldigt lugnt och lummigt område. Och ändå så nära till stan!

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan föreningen under 2011 renoverade och ombildade lägenheten. Under samma veva ombildade föreningen tre till lägenheter i bottenplan.
Stenlagd uteplats i sydostligt läge. Om man vill följa solens strålar så kan man flytta ut sina utemöbler på gräsmattan, eller varför inte duka upp för ett kalas med långbord. Är man intresserad av blommor får man gärna nyttja rabatterna intill sin uteplats. Grönskande häckar och planteringar ger ett fint insynsskydd och avskilt läge på sommarhalvåret. Ett stort plus med ett kallförråd intill uteplatsen, här kan man förvara trädgårdsredskap om så önskas. Föreningen ansvarar för gräsklippningen.
Förråd som följer lägenheten är ett källarförråd om cirka 7-8 kvadratmeter samt ett mindre matkällarförråd som är placerat i ett kylrum.
Om inte tvättmaskinen i lägenheten räcker så har föreningen en tvättsugan som medlemmarna får nyttja, den är placerad mitt på gården utanför entrén. Miljörum med grovsortering för sopor finns vid parkeringen.
Har man övernattande gäster så går det bra att hyra föreningens övernattningslägenhet för 100 kr/dygn. Bastun står öppen på onsdagar för damer och fredagar för herrar. Vill man spela boule finns banan precis intill uteplatsen och varje tisdag under den "varma" årstiden samlas medlemmarna för att spela tillsammans.
Leverantör av kommunikationstjänster till föreningen är Com Hem, där varje enskild medlem individuellt väljer tjänster från leverantören. I avgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler. Föreningen kommer under hösten att ansluta sig till Telias fibernät.
Bostadsrättsinnehavaren kan hyra en parkeringsplats med eller utan el, sammanlagt finns 93 stycken parkeringsplatser för uthyrning. 44 stycken p-platser med elstolpe, en kostnad på 200 kr/mån. 49 stycken p-platser utan elstolpe, en kostnad på 100 kr/mån. 6 stycken besöksparkeringar (nr 50-55). Dessa är till för släkt och vänner som kommer och hälsar på. Om så önskas så kan man även hyra en plats för sina däck i föreningens däckförråd för 100 kr/mån.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Bäckalyckevägen 52
Område
Bäckalyckan
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1985
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
65 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.420 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Säljarens kostnad för hushållsel och hem- och bostadsrättsförsäkring uppgår till 585 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA