Bäckalyckevägen 50, tre rum och kök

Stadsparken nästgårds

Nr 50 är en riktig fullträff. Lägenheten har både utsikt över hela innergården och upp mot Stadsparken och kanonbergets höjd som så här års sprakar i alla hösten tänkbara färger. Detta är en av byggnaderna i föreningens stora syskonskara. Du bor på tredje våningen dit såväl hiss som trappa tar dig. Det stora luftiga trapphuset rymmer hela tjocka släkten när de kommer på besök.

Lägenheten är renoverad klokt och löpande genom åren; nu senast med ett nytt kök. Golven är genomgående ekparkett, men möjligen av lite olika årskurs, men det är svårt att se i dagsläget. En varsam finslipning av alla golven innan inflyttning skulle få dem i exakt samma status. Annars är det bara att flytta rätt in och börja planera för helgaktiviteter i stället för renoveringar.

Snabbfakta
Adress Bäckalyckevägen 50
Område Bäckalyckan
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 81.5 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns)
Avgift 4.246 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, bredband & tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Entré - Hall

"För oss är stadsparken möjlighet till både utflykt, lek och träning; det tar inte mer än fem minuter upp till fågeldammen."

Vardagsrum

Balkong

"Vi njuter mycket på och av vår inglasade balkong som håller värmen långt in på kvällen, även efter att solen försvunnit i stadsparkens grönska."

Kök

Matplats

"Det är en framsynt förening som satsar framåt, intresset för bland annat miljöfrågor är stort. Frågan om solceller på taket har diskuterats."

Sovrum 1

Sovrum 2

"Vi behöver aldrig krångla med bussen när vi ska ner på stan, vi cyklar oftast eller går när vi ska någonstans."

Badrum

Klädkammare

Gården

"P-plats finns för alla, vill du ha tillgång till el för motorvärmare finns det också. Laddstolparna för elbil kostar bara någon krona extra!"

Omgivning

Mäklaren informerar
Lägenheten genomgick 2016 en ordentlig uppfräschning då de flesta väggar och tak målades. Samtidigt byttes även de flesta lister och dörrfoder.
Köket renoverades 2011 med inredning från Ballingslöv. I samband med renoveringen byttes häll, ugn och fläkt/ventilationsaggregat. Kyl och frys byttes ett par år tidigare och är från 2009. Diskmaskinen byttes 2016.
I badrummet finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I badrummet finns golvvärme.
Föreningen har tagit beslut om att björkar utmed Bäckalyckevägen, väster om byggnaden ska tas ner. Planen är att träden avverkas under vintern 2017/18.
Föreningens medlemmar har fri tillgång till ett basutbud av tv-kanaler, Telia Lagom, bredbandsanslutning med trafik 250 Mbit/sekund samt även IP-telefoni. Samtliga tjänster ingår i månadsavgiften till föreningen så du inte behöver fundera på egna abonnemang för detta!
Ett stort lägenhetsförråd om ca 12 kvm finns i husets källarplan. Här nere finns även ett matkällarförråd som hör till lägenheten.
Parkeringsplatser finns för närvarande tillgängliga att hyra i föreningen! I föreningen finns platser både med och utan elstolpe, samt även platser för laddning av elbil!
Sol på balkongen från eftermiddagen och fram tills solen gömmer sig bakom de västra höjderna. Ljuset och den luftiga känslan från balkongen kommer att förstärkas väsentligt när de höga träden tas ner till vintern!
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Bäckalyckevägen 50
Område
Bäckalyckan
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1985
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
81.5 kvm (säljarens information)
Energideklaration
96 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.246 kr/mån inkl värme, vatten, bredband och tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarnas kostnad för hushållsel och hemförsäkring har det senaste året varit ca 400 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse.
KARTA