Bäckalyckevägen 50, tre rum och kök

Naturstigen till Bäckalyckan

Bäckalyckan är Jönköpings egen uppvuxna trädgård. Här, vid kanten av Stadsparksberget är luften frisk och boendet enkelt, och om försommarkvällarna är det smultronschersminerna intill staketen som dikterar villkoren. Lägenheten är finslipad, uppgraderad och uppdaterad många nivåer över ursprunget. Ekparketten ligger lugnt i alla rum och vidare ut i köket, helt utan trösklar och på samma ledd. Lika sömlöst blir vardagsrummet, matplatsen, kök och så vidare. Badrum och kök exemplariskt stilrent, och sovrummet i milt varm kulör.

Grönskan utanför fångar blicken från både balkong och fönster. Balkongen blir din egen oas. Föreningen har trettiofem år i ryggen, och är i ständig utveckling. Trädgård, boulebana och laddstolpar till elbilen. Fiber, festlokal och ett grönt paradis. Det är bara att glida in och bo.

Snabbfakta
Adress Bäckalyckevägen 50
Område Bäckalyckan
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 77 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3.924 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Vardagsrum

Inglasad balkong

"Balkongen är verkligen en oas, och känns mer som ett extra rum. Här kan man vara till långt in på hösten och under sommaren är det bara att öppna upp glasrutorna och njuta av solen."

Kök

Matplats

"När man kommer in så är det faktiskt lite huskänsla. Det är öppet, avskilt och luftigt."

Badrum

Sovrum 1

"Perfekt för en liten familj, ett par eller som jag; själv men med mycket besök av vänner och barn som kommer hem regelbundet."

Sovrum 2

Förening

Huset

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2018. Nedan följer en kortare sammanställning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Kort efter nuvarande ägare flyttade in i lägenheten gjordes följande förbättringsarbeten: ommålning av sovrum 1 i "Bäckalyckan" som vi på Västanhem tillsammans med Colorama i Huskvarna tagit fram. Nya garderober från IKEA i sovrum 2, ny kombinerad tvätt- och torkmaskin, ny blandare i badrum, ny WC-stol, nya rullgardiner och golv samt installation av infravärme inglasad balkong. Dessa arbeten gjordes under 2019.
Förgående ägare målade om alla ytskikt och la in nytt golv i hela lägenheten år 2015.
Köket (med all maskinell utrustning) köptes in på IKEA 2015. Den maskinella utrustningen består av följande: kyl/frys, ugn med induktionshäll, fläkt, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Under samma år lades nytt ekgolv i hela lägenheten.
Badrummet renoverades 2008 och i badrummet finns elburen golvvärme. Under 2019 installerades en kombinerat tvätt- och torkmaskin, WC-stol, handfat med tillhörande kommod under 2019.
Den inglasade balkongen får sina första solstrålar på morgonen och sedan rör den sig vidare längs med vardagsrummet och förbi matplatsen/köket tills den går ner bakom Stadsparken.
Ett förråd om cirka åtta kvadratmeter hör till lägenheten och finns i källarplan.
Fiber finns indraget och bredbandsavgiften med 250 Mbit via Telia ingår i avgiften.
Jordfelsbrytare finns installerade.
Föreningen sänkte sina månadsavgifter 2018 och har inga planer att ändra dessa det kommande året. I avgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler, bredbandsanslutning med trafik 250 Mbit/sekund och IP-telefoni via Telia. Två av föreningens lån har omförhandlats till mer förmånliga räntor (uppgifter från ordförande 9/6-20).
Det finns tre olika parkeringsplatser som föreningen erbjuder sina medlemmar. Medlemmarna betalar 200 kr för en vanlig p-plats, 250 kr för p-plats med elstolpe (för kupé- eller motorvärmare) och 250 kr + kostnaden för elförbrukning för p-plats med laddstolpe (för elbil eller laddhybrid). För närvarande finns parkeringsplatser med eller utan laddstolpe lediga (uppgifter från ordförande 9/6-20).
Föreningen planerar att asfaltera om på parkeringsområdet år 2021.
För mer information om föreningen kan ni gå in på deras hemsida: https://www.brfpreussen.se
Hyllorna och byrån i hallen ingår inte. Garderoberna i sovrum 2 går att diskutera.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Bäckalyckevägen 50
Område
Bäckalyckan
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1984
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
77 kvm (föreningens information)
Energideklaration
96 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.924 kr/mån Värme, vatten, kabel-TV och bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarnas kostnad för hushållsel och försäkring har under den senaste 12-månadersperioden uppgått till 430 kr/mån resp. 100 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA