Bäckalyckevägen 50, tre rum och kök

Bäckalyckligt grönt

Att bo på Bäckalyckan är som att bo i en enda stor lummig trädgård. Och i denna lägenhet gör grönskan laga intrång i blickfånget från både balkong och fönster. Med hela Stadsparksberget in på knuten, behöver du dock inte nöja dig med att titta, utan det är fritt fram till att springa, jogga, cykla eller bara mata änderna vid fågeldammen. Har du hund så är det ett grönt paradis för både husse och hund.

Lägenheten är finslipad, uppgraderad och uppdaterad många nivåer över ursprunget kan vi lova. En bra renovering börjar alltid med golven, och här är resultatet föredömligt enhetligt. Ekparketten letar sig in och ut i alla rummen, plus köket. Allt ligger på samma ledd och helt utan skarvar och trösklar vid dörrarna. Kök och badrum lika exemplariskt stilrent. Tidlösa material tröttnar du aldrig på. Sen kan du låta senaste färgtrenden frispela i mattor, handdukar och tavlor.

Snabbfakta
Adress Bäckalyckevägen 50
Område Bäckalyckan
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 77 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 4.041 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Vardagsrum

"Gavelläget gillar vi mycket, utsikt åt tre väderstreck och alltid sol in från något håll. Även balkongen i sig har glas åt tre håll."

Inglasad balkong

"Vi njuter mycket av den inglasade balkong som håller värmen långt in på kvällen, även efter att solen försvunnit runt hörnet på eftermiddagen."

Kök

"Du går ner till stan på femton minuter, till Västra Torget går du på mindre än tio minuter."

Matplats

"Det är en bra förening som ser långt in i framtiden och sköter om sina byggnader väl, målar och reparerar direkt det som behövs."

Badrum

Sovrum 1

Här sover du mot föreningens gård, vilket innebär läge mot öster. Garanterat lugnt och skönt när det gäller ljudbilden. När det gäller solenergin kan du räkna med morgonsol, men det är nog inte förrän i högsommartid som den skulle kunna bli störande om du vill sjusova på helgen. Grafiskt snyggt och praktiskt med ett litet och ett stort fönster intill varandra. Lätt att bestämma vädringsgraden efter temperatur och årstid.

Sovrum 2

"Föreningen har lyft frågan om solceller på taket; intresset för bland annat miljöfrågor är stort."

Föreningen

"P-plats finns för alla, vill du ha tillgång till el för motorvärmare finns det också, mot en extra avgift. Laddstolparna för elbil kostar lite extra."

Omgivningarna

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2015. Nedan följer en kortare sammanställning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Ekgolven i hela lägenheten byttes och samtliga väggar och tak målades om 2015. Detta gjordes av förgående ägare.
Köket (med all maskinell utrustning) köptes in på IKEA under 2015 och sattes in av föregående ägare. Den maskinella utrustningen består av följande: kyl/frys, ugn med induktionshäll, fläkt, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn.
Badrummet renoverades 2008 och detta gjordes när tidigare ägare bodde i lägenheten. I badrummet finns elburen golvvärme installerad samt tvättmaskin och torktumlare.
Balkongen får sina första solstrålar på morgonen och sedan rör sig solen vidare längs med vardagsrummet och förbi matplatsen/köket tills den går ner bakom Stadsparken.
I avgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler (Telia lagom), bredbandsanslutning med trafik 250 Mbit/sekund och IP-telefoni. Telia står som leverantör för dessa.
Föreningen har beslutat att från och med den första november 2018 sänka månadsavgifterna. Varje medlem betalar för sin egen vattenförbrukning. För den berörda lägenheten kommer sänkningen landa runt 100-150 kr/mån (uppgift från vice ordförande 2018-11-02).
Föreningen erbjuder tre olika parkeringsplatser för sina medlemmar. Medlemmarna betalar 200 kr för en vanlig parkeringsplats, 250 kr för parkeringsplats med elstolpe (för kupé- eller motorvärmare) och 250 kr + kostnaden för elförbrukning för parkeringsplats med laddstolpe (för elbil eller laddhybrid). För närvarande finns det fyra parkeringsplatser med elstolpe eller laddstolpe lediga (kontrollerat med vice ordförande 2018-11-02).
Under 2018 har föreningen målat om utvändigt, gjort i ordning på innergården, bytt belysning och renoverat tvättstugorna. Komplettering av de utvändiga målningarna och ordningsställandet av innergårdarna kommer att slutföras under 2019. Renoveringarna finansieras till fullo av föreningens egna kapital utan behov av banklån (uppgifter från vice ordförande 2018-11-02).
Till lägenheten tillhör ett källarförråd på minst ca 10 kvadratmeter (uppgift från säljaren). I mån om plats finns det dessutom möjlighet till en matkällare. Dessa tilldelas via kö av föreningen. För närvarande finns inget ledigt (kontrollerat med vice ordförande 2018-11-02).
Visa mer
BOSTAD
Adress
Bäckalyckevägen 50
Område
Bäckalyckan
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1984
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
77 kvm (föreningens information)
Energideklaration
96 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.041 kr/mån Värme, vatten, kabel-TV och bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnad för hushållsel och försäkring har varit ca 400 kr/mån respektive 115 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA