Bäckalyckevägen 31 F, fyra rum och kök

Den vinnande raden

Radhus är alltid mycket bra boende, både per kvadratmeter och per peng. Här har du bra planering från början, med stora sovrum både på översta våningen och i insteget på botten. Några finjusteringar av nuvarande ägare har skapat en social öppen mellanvåning. Här är du redo för en offensiv vardagslunk, med närhet till skola, affärer och annan viktig service.

Förutom ett smidigt boende centralt på Bäckalyckan, är det nog den gemensamma radhusmiljön inne på gården som är den stora fördelen här. En staketomgärdad miljö med fruktträd, lekpark, gräsytor och plan asfalt att lära sig cykla och spela landhockey på. Men utan biltrafik. Barntillåtet redan från de första tultande stegen.

Din egen trädgård har precis så mycket "mark" du vill ha - lite grönt gräs som kittlar dig under fötterna, och en slänt för blommor och kryddodling. Trädäcket skyddat både från väg och granne. Mer naturorienterad svängradie hittar du i stadsparken som tar vid precis ovanför det slankt spjälade planket och vägen.

Snabbfakta
Adress Bäckalyckevägen 31 F
Område Bäckalyckan
Bostadstyp Suterränghus i två plan
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 103 + 17 kvm
Tomtareal 160 kvm
Byggår 1984
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

Trädgård - Uteplats

Hall

Trapprum

"Det har varit fina år med två barn som var små när vi flyttade in; visst kommer vi sakna läget så nära både stad och stadspark, men nu är det dags för något annat."

Sovrum 1

Badrum

Tvättstuga - Förråd

"Det fanns ett badrum på mellanvåningen som vi tog bort så fort vi flyttade in, för att få ljus genom hela huset."

Vardagsrum

Matplats

"Jag har ett hemligt kantarellställe i parken som jag kanske kan avslöja för nästa ägare om de lovar att dela med sig."

Kök

Sovrum 2

Sovrum 3

"Nu börjar det bli full rulle med yngre barn igen, det är lite av en generationsväxling just nu."

Toalett

Framsida

"Gillar man fotboll så är det väldigt nära upp till Vallen där J-södra spelar sina matcher, man hinner hem i pausen och ta en snabbfika."

Omgivning

Mäklaren informerar
Framför varje hus finns ett "parförråd" som är delat på mitten där du har halva och grannen andra. Isolerat och med fönster gör det perfekt som lite verkstad, med bra stuvutrymme för både redskap och trädgårdsmöbler. Dina pelargoner övervintrar säkert bra med en gnutta värme från ett element.
Området byggdes av HSB på 1980-talet i bostadsrättsform, men husen friköptes för cirka sju år sedan av de boende. Området har en samfällighet som ordnar två städdagar per år på de gemensamma ytorna. Den dagliga skötseln med snöskottning, städning, trädklippning etc ansvarar HSB fortfarande för, vilket underlättar vardagen mycket.
Samfälligheten har också ett gemensamt parkeringsgarage att hyra plats i, där det även finns parkeringar ovanpå ute i det fria. Kostnaden för platserna är 100 kr resp. 200 kr/månaden och det är separat kö. Här finns också bra möjligheter att långtidsparkera cykeln om du inte vill ha den framför dörren.
Nuvarande ägare har sett till att dränera baksidan på huset omkring år 2000, detta utfördes av HSB. Fasaden är nymålad 2011 och värmepannan byttes ut 2007.
Visa mer

Planritning - Suterrängplan

Planritning - Plan 1

Planritning - Plan 2

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Bäckalyckevägen 31 F
Område
Bäckalyckan
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
4 rum och kök
Bo & biarea
103 + 17 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 160 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass C , 55 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA