Bäckalyckevägen 29D, fem rum och kök

Barn-bra stadsparkering

Den gröna siluetten på ena hållet, stadens kuliss på andra. Klassiska Bäckalyckan i radhusformat, med stadsparken på kvittrande avstånd och fyra minuters cykeltur till grönsakerna, fiskbilen, bagar’n och snittblommorna på Västra torget. Ett närproducerat boende i många avseenden. Och ett väldigt aptitligt radhus, kloka ytor, låga omkostnader och en oas för barnfamiljen som vill bo maximerat centralstyrt.

Nuvarande ägare har tagit vara på detta radhus på absolut bästa sätt. Sett möjligheterna och förverkligat sina idéer smart och snyggt i varje detalj. Här ligger lyxen i de kloka lösningarna. Tre sovrum, två allrum och splirrans ny tvättstuga med logistik i världsklass. Och nya badrummet är faktiskt rå lyx. Här bor du på tre våningar som i ett townhouse, med egen grästäppa på baksidan.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon Staflund, ansvarig mäklare

Snabbfakta
Adress Bäckalyckevägen 29D
Område Bäckalyckan
Bostadstyp Radhus
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 107.5 + 23 kvm
Tomtareal 155 kvm
Byggår 1984
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Framsidan har blivit väldigt fin och öppen, med den nya dörren. Enkelt att bara gå rätt ut från köket och sätta sig om vädret är bra."

Entré

"Förrådet var fristående från början, men vi byggde ihop den med huset för att kunna bygga till hallen. Skjutdörrsgarderoben ligger i förrådet till viss del. Det blev väldigt lyckat."

Kök

"Hade vi satsat på ett nytt kök hade vi inte vågat en så stark färg som den blå, men vi gillar verkligen den färgen."

Vardagsrum

Badrum på entréplan

"Är du ute på framsidan får du räkna med att du får sällskap av barn som är ute på gården. Jag tror att barnen leker mycket mer ute när man bor så här."

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum på nedre plan

"Nu har vi alla familjens kläder på ett ställe, tvättstugan precis intill och badrummet vägg i vägg. Väldigt smidigt i alla moment."

Walk-in-closet

Tvättavdelning

Allrum på övre plan

"Vi ser både ut över sta’n och upp i stadsparken. Det är både stadspuls och en vägg av grönska på nära håll."

Sovrum 3

Framsidan

"Du har alltid bra koll på barnen på innergården, om du behöver gå in för att hämta något. Och det är alltid någon vuxen ute. Den bästa innegården i sta’n."

Baksidan

"Om vi räknar rätt så finns det sju förskolor inom fem minuters promenadavstånd. Barnomsorgen är minst sagt väl utbyggd i området."

Samfälligheten

"Vi kör så lite bil att batteriet ofta är på väg att laddas ur. Vi går eller cyklar till allt vi behöver, jobb, förskola och affär."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2016. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar som utförts under nuvarande och föregående ägares innehavstid samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Köket kommer från Marbodal och färdigställdes 2008, men nuvarande ägare har byggt om delar av köket samt lackat om luckorna 2018. Här finns maskinell utrustning i form av induktionshäll (Siemens - 08), spisfläkt (Siemens -18), ugn (Siemens -08), diskmaskin (Asko -19),kyl (Electrolux -07) samt frys (Electrolux -10).
Badrummet i suterrängplan renoverades så sent som 2020. Våtrumsintyg hittar du tillsammans med övriga dokument. Badrummet på entréplan har renoverats av tidigare ägare 2008.
Tvättstugan renoverades 2020. Här finns tvättmaskin (Samsung -20) och torktumlare (Electrolux -17). Frånluftsvärmepumpen ihop med varmvattenberedaren är av märket Bosch och installerades 2018.
Bland övriga renoveringar som nuvarande ägare utfört märks målning av fönster invändigt; renovering av ytskikt i sovrum 3, allrum på övre plan, vardagsrum, trapphus, hall i suterrängplan samt klädkammare 2016-2017. Under 2018 genomfördes tillbyggnationen av entrén tillsammans med komplettering av köket. 2019 färdigställdes uteplatsen på framsidan och 2020 målades trappan invändigt.
Golvvärme finns i entrén, tvättstugan samt båda badrummen. I entrén samt badrummet på entréplan är denna vattenburen medan den i badrummet och tvättstugan i suterrängplan är elburen.
Huset är utrustat med jordfelsbrytare och ny elcentral.
Fastigheten är ansluten till Wetternets öppna fibernät för en framtidssäkrad uppkoppling. Läs gärna mer på www.wetternet.se.
Morgon- och förmiddagssolen avnjuts bäst från uteplatsen på baksidan. Från lunchtid finns eftermiddagssolen på uteplatsen på framsidan tills den försvinner ner bakom stadsparken.
I samfällighetsavgiften ingår sophantering, renhållning och underhåll av gemensamma ytor, trädgårdsskötsel och snöskottning av gemensamma ytor samt bortforsling av trädgårdsavfall. I avgiften ingår även ett basutbud av TV-kanaler via Com Hem. Parkering finns att hyra till en kostnad av 100 kronor per månad för vanlig parkeringsplats och 200 kronor för garageplats.
När nuvarande ägare flyttar lämnar de om köpare önskar kvar knopplister i entrén och klädkammaren, hyllan under snedtaket i allrummet på övre plan. De lämnar även kvar barngrindarna till trappan om så önskas. Dessa är i vitt trä som smakfullt matchar trappan. Elfa-inredningen ingår ej i köpet, men de lämnar gärna kvar bärlisterna.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Bäckalyckevägen 29D
Område
Bäckalyckan
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
107.5 + 23 kvm (faktisk uppmätning enl SS21054)
Tomt
Areal: 155 kvm
Tomttyp: Radhustäppa
Energideklaration
Energiklass C , 49 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA