Aspholmsgatan 21, fem rum och kök

Paradvåning med spets

En vass paradvåning med skärpa, stil och balans. Framförallt makalösa kvadrat och kubik. En helt unik lägenhet med ena vinkelbenet mot Rocksjöns naturreservat och det andra som tar sikte rakt ut över Munksjön. En våning i två etage och dubbla ingångar vilket öppnar för en kombination av både vanligt liv och arbetsliv. Du som drömmer om att bedriva någon slags affärsverksamhet från hemmet har här en unik möjlighet i exklusiv miljö. Lugnet, vinklarna, och ljuspunkterna en trappa upp skulle gå att hyra ut som meditationsrum per timme.

Lägenheten har tre sovrum, tre badrum, två balkonger två vardagsrum och ett stort härligt kök mitt i alltihopa. Längs ut i spetsen har du dubbel takhöjd och en spiraltrappa som kopplar upp dig med övervåningen. Här uppe har du en stor yta som kan möbleras och användas på många sätt. Även som stor sängkammare skulle det göra sig. Oavsett användning har du eldstadens flammor som följeslagare. Det skulle till och med gå att inreda en egen studiolägenhet här uppe och hyra ut separat. Stort badrum finns redan.

Snabbfakta
Adress Aspholmsgatan 21
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 195 kvm
Vån & Hiss 5 av 5 (Hiss finns)
Avgift 10.467 kr/mån
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

"Tidigare i höst kunde man följa roddtävlingarna på Munksjön perfekt från fönstren i vardagsrummet."

Vardagsrum

Kök

"Här ser du ut i alla väderstreck och ljuset kommer in i på så många olika sätt i rummet; fönster lite överallt, och så balkonger på båda sidor huset."

Matplats

Balkong i nordväst

Sängkammare

"Att kunna gå rätt ut i naturen runt Rocksjön är vardagslyx, samtidigt som du har hela centrum på andra sidan av huset."

Dressingroom

Sovrum 1

"Så fort vädret tillåter är det väldigt hög aktivitet borta vid boule-banan. Har man barn eller hund är läget inte så dumt heller."

Badrum 1

Badrum 2

"Vi hade en tanke på att sätta en glasvägg mot det mellersta sovrummet för lätta upp och släppa in mer ljus i gången fram till kök och vardagsrum."

Sovrum 2

Balkong i sydost

Entré - Hall

"Jag tänker mig att det finns många olika företagare som skulle kunna använda övervåningen som kontor eller mottagning. Med egen ingång blir det flexibelt."

Övre plan

Badrum 3

"Jag förstår att huset väcker en del känslor, och många blir nyfikna när man säger var man bor."

Innergård

Förening

"Jag tycker det gör mycket för hela området att de två gamla husen har fått vara kvar mitt i, det ger en kul stilkrock."

Omgivning

Mäklaren informerar
En helt nyproducerad stor och luftig etage-5:a i nya bostadsrättsföreningen Glasblåsaren på Kålgården! En av de största bostäderna på Kålgården, definitivt det mest spektakulära läget!
Den luftiga och ljusa sällskapsdelen bestående av vardagsrum, kök och matplats längst fram i byggnadens spets är totalt ca 50 kvm stor med ett härligt ljusflöde och vyer ut över Munksjön, Kålgårdsparken och Rocksjöns naturreservat!
Spiraltrappa i spetsen upp till övre plan, dvs våning 5, där en öppen yta om ca 60 kvm inbjuder till flexibelt användande.
Den nuvarande ägaren har valt att göra trevliga tillval i bostadens kök, badrum och tvättavdelning med bl a vackra bänkskivor av granit och praktisk lådförvaring i köket, härliga takduschar i badrummen och uppgraderade vitvaror i hela bostaden.
Tre individuella sov- eller arbetsrum i olika storlekar finns, vilket medger en flexibel användning. Samtliga har utgått till balkonger.
Lägenheten har två balkonger, båda med vyer rakt ut över Munksjöns vatten och ger sollägen från soluppgång till solnedgång.
Till lägenheten följer ett ca 20 kvadratmeter stort förrådsutrymme beläget strax utanför utgången på övre etaget. Extremt lättillgängligt och användbart!
Lägenheten är ansluten till Com Hems kommunikationstjänster. I avgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler samt bredbandsanslutning.
I föreningens garage finns 47 parkeringsplatser där merparten hyrs ut till medlemmar för 700 kr/mån. Blivande ägare är garanterad en plats i garaget.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Aspholmsgatan 21
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2018
Våningsplan
5 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
5 rum och kök
Boarea
195 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
10.467 kr/mån
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel samt försäkring uppgår till ca 450 kr/månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA