Aspholmsgatan 17, fyra rum och kök

En klass för sig

Här får du dubbel hemlängtan på många sett; dubbla badrum, dubbla balkonger, dubbla barnrum. Lägg till en stor walk in closet och ett master bedroom som är lika stort som ett vardagsrum. En blond lägenhet som är rena ljusterapin redan i början av januari. Från vardagsrum, kök och västbalkongen kan du räkna med rätt angenäm färg på kvällshimlen över Munksjön. Vill du ha sol på morgonen är det balkongen vid det stora sovrummet om cirka 22 kvm som gäller.

Lägenheten ligger i det färskaste huset ut mot Munksjön och nuvarande ägare har bara bott där ett drygt halvår. Lägenheten är således i nyskick i alla avseenden, och i detta fall innebär det dessutom en hel del som är långt utöver standard; inte minst i köket och i de båda badrummen. Alla innerdörrar är uppdaterade till lite mer solida varianter och golvet är ett tåligt ljust laminat som bejakar leklusten hos både två- och fyrbenta familjemedlemmar.

Snabbfakta
Adress Aspholmsgatan 17
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 120.7 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 6.647 kr/mån
Inkluderar Inkl. värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Vi bodde tidigare i en mindre lägenhet här på Kålgården och trivdes väldigt bra med närheten till allt och ville gärna bo kvar i området."

Kök

Balkong 1

"Det är ingen trafik att tala om utanför, ingen genomfartstrafik. Att det är så öppet och grönt mellan husen är också skönt."

Vardagsrum

Badrum 1

Sovrum 1

"Gångavstånd till Ica Maxi är rätt uppenbart, men det är smidigt att gå upp till A6-center också."

Badrum 2

Klädkammare

Balkong 2

Sovrum 2

"Parken, lekplatsen, förskolan och båda sjöarna gör att det är ett område där det är smidigt att leva, både vardagar och helger med lång ledighet."

Sovrum 3

"Föreningen har fått ett väldigt fint hus med hög byggkvalitet tack vare Peab. Vid besiktningen var det väldigt lite som behövde åtgärdas."

Huset

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2019 och nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Det trendiga grå vita köket från Marbodal installerades 2019 och har följande maskinell utrustning: integrerad diskmaskin, spishäll med induktion, spisfläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn och inbyggda kyl och frys. Vitvarorna är av välkända märket Electrolux förutom spisfläkten som är från Franke.
I det stora badrummet i anslutning till hallen finns tvättmaskin och torktumlare installerade och är också av märket Electrolux. Samtliga kvitton, kvalitetsintyg/dokument och tillvalslistor finns.
Tillval om cirka 160.000 kr har gjorts och en lista på dessa finns under fliken dokument. Några nämnda tillval är köksluckor, kakel i kök och badrum, bänkskiva, golv och vitvaror.
Ett stort förråd om cirka 23 kvm finns på 5:e våningen (vinden).
Solens första strålar möts du av när du står på Balkong 2, intill det stora sovrummet. Därefter njuter du av de sista soltimmarna på Balkong 1, i anslutning till kök och vardagsrum.
Kostnaden för en plats i garaget är 700 kr/mån och en parkeringsplats kostar 200 kr/mån. Föreningen tillämpar separat kösystem till bilplatserna och förnärvarande står ingen i kö (kontrollerat med ordförande 2020-01-10).
Föreningen har vid årsskiftet beslutat att bibehålla samma nivå av månadsavgiften (kontrollerat med ordförande 2020-01-07).
En tvättstuga finns att nyttja för medlemmarna och är utrustad med en tvättmaskin, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Det finns dessutom ett övernattningsrum högst upp i huset på Stenhuggargatan 52, denna kostar 200 kr/natt att hyra. Samtliga förråd finns på vinden.
Com Hem står som leverantör av föreningens utbud av mediatjänster.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Aspholmsgatan 17
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2018-2019
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
120.7 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
6.647 kr/mån Inkl. värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Nuvarande ägare bestående av två vuxna och ett barn har haft följande driftkostnader: försäkring på cirka 100 kr/mån och hushållsel på cirka 400 kr/mån och.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA