Aspholmsgatan 17, fyra rum och kök

Dubbelt nyskicklig

Dubbla badrum, dubbla balkonger, dubbla vardagsrum och dubbla sovrum. Lägg till ett nätt arbetsrum där du kopplar upp din världsvrå med resten av den nu kända världen. Ett blont boende som är rena ljusterapin även i början av januari. Från vardagsrum, kök och balkong kan du räkna med rätt angenäm färg på kvällshimlen över Munksjön. Vill du ha sol till morgonkaffet är det balkongen mot söder som gäller.

Lägenheten ligger i det färskaste huset ut mot Munksjön och nuvarande ägare har bara bott där ett drygt halvår. Lägenheten är således i nyskick i alla avseenden. Och i detta fall innebär det dessutom en hel del som är långt utöver standard, inte minst i köket och i de båda badrummen. Alla innerdörrar är uppdaterade till lite mer solida varianter och golvet är ett tåligt ljust laminat som bejakar leklusten hos både två- och fyrbenta familjemedlemmar.

Snabbfakta
Adress Aspholmsgatan 17
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 120.7 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 6.647 kr/mån
Inkluderar Inkl. värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Garageplats fick vi direkt när vi flyttade in, jag tror inte det är någon kö alls för närvarande."

Hall

Kök

"Köket är ett paradis för den som gillar att laga mat, förvaringen betydligt rymligare än i huset där vi bodde förut."

Balkong 1

"Du ser ut mot Munksjön från flera platser, när du sätter dig. Inte bara från balkongen, utan även från vardagsrumsfönstret."

Vardagsrum

Badrum & Tvätt

"Vindsförrådet är över 20 kvadrat, och det är väldigt smidig att bara ta hissen rätt upp och hämta det du behöver."

Sovrum 1

Sovrum 2

"Vardagsrummet är nästan som en glasveranda med många stora fönster. Att glasa in balkongen tyckte vi var helt onödigt, men det går att göra för den som vill."

Rum

WC/Dusch

"Innergården känns som på ett hotell på kvällarna med alla lampor som lyser upp under växterna. Jag går gärna en omväg där på kvällarna."

Kontor/Klädkammare

"Jag ville ha ett arbetsrum där jag kan sitta och sy koncentrerat utan att behöva plocka fram och bort. Då blev stora klädkammaren perfekt, och det finns redan så mycket förvaring."

Balkong 2

"Hela sommaren har vi gått ut tidigt och satt oss med frukosten på söderbalkongen. Solen ligger på där en stor del av dagen."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2020 och nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Det trendiga grå vita köket från Marbodal installerades 2019 och har följande maskinell utrustning: integrerad diskmaskin, spishäll med induktion, spisfläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn och inbyggda kyl och frys. Vitvarorna är av välkända märket Electrolux förutom spisfläkten som är från Franke.
I det stora badrummet finns tvättmaskin och torktumlare installerade och är av märket Electrolux.
Under 2020 byttes skåpsluckorna i båda badrummen och tvättstället i det stora badrummet, arbetet utfördes av HSB. På balkongerna lades trätrall, arbetet utfördes av nuvarande ägare.
Tillval om cirka 160.000 kronor gjordes av förgående ägare. Några nämnda tillval är köksluckor, kakel i kök och badrum, bänkskiva, golv och vitvaror.
Samtliga kvitto och kvalitetsintyg/dokument finns.
Ett stort förråd om cirka 23 kvadratmeter finns på femte våningen (vinden) och hissen går hela vägen upp.
Solens första strålar möts du av när du står på Balkong 2, intill det stora rummet. Därefter njuter du av de sista soltimmarna på Balkong 1, i anslutning till kök och vardagsrum.
Kostnaden för en plats i garaget är 700 kronor/månad och en parkeringsplats kostar 200 kronor/månad. Föreningen tillämpar separat kösystem till bilplatserna och för närvarande står ingen i kö. Nuvarande ägare säger upp sin garageplats i samband med försäljningen (kontrollerat med ordförande 23/9-20).
Föreningen har inga planer att göra några avgiftsändringar (kontrollerat med ordförande 23/9-20).
En tvättstuga finns att nyttja för medlemmarna och är utrustad med en tvättmaskin, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Det finns dessutom ett övernattningsrum högst upp i huset på Stenhuggargatan 52, denna kostar 200 kronor/natt att hyra.
Com Hem står som leverantör av föreningens utbud av mediatjänster.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Aspholmsgatan 17
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2018-2019
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
120.7 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
6.647 kr/mån Inkl. värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Nuvarande ägare har haft följande driftkostnader: försäkring på cirka 100 kr/mån och hushållsel på cirka 300 kr/mån och.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA