Aspholmsgatan 15, fyra rum och kök

Dubbel bronsplats

Kålgården växer nu ut i sin yttersta spets, och några fler huskroppar blir det inte på denna sida ån mellan Rocksjön och Munksjön. Ett av de bättre lägena tycker vi, lite lugnare och en bit in från stora vägen. Dessutom är den gröna öppna esplanaden precis utanför, med boulebanan redo. Inga hus direkt mittemot, bara öppet. Kul att de två gamla trähusen fått vara kvar. Och lite sjökontakt har du dessutom. Ett helt naturreservat tar vid nästan där huset slutar.

Dubbla balkonger gör det lätt att följa solens infall under dagen. Morgon och förmiddag sitter du mot gården, men när kvällssolen går in för landning över Munksjön är det utsidan som gäller. Bronsfärgat - både kaxigt och coolt tycker vi på Västanhem. Ljuset spritt-språngande genom huskroppen. Lägenheten är i nära nog nyskick med minimala bruksspår. Ett smidigt boende där du ställer bilen i garaget och tar hissen rätt upp till ditt våningsplan.

Snabbfakta
Adress Aspholmsgatan 15
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 104.9 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 5.378 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV, bredband & IP-telefoni
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Fastighet

Hall

"Skjutdörrsgarderoben i hallen är extra tillval, den gör det väldigt mycket lättare att hålla ordning på skor och jackor."

Kök

"Med en stor del 4:or och 3:or har det blivit en bra blandning av äldre och barnfamijer i föreningen."

Vardagsrum

Inglasad balkong 1

"Kvällssolen håller i sig länge på kvällen. Till sist målas himlen i allsköns färger. De flesta kvällar mojnar det och klarnar upp på något sätt."

Sovrum 1

Klädkammare

"Är du rask, tar du båda sjöarna i ett svep, som i en åtta. Lite pålningsarbete i södra änden, gör det lite längre just nu. Bättre träning alltså."

Inglasad balkong 2

Sovrum 2

Wc - Dusch

"Du ser direkt om det är någon som spelar boule ute på gruset. Drick upp kaffet snabbt, eller ta med en termos ut och bjud på pricksäker fika."

Sovrum 3

Badrum - Tvätt

Förening

"Det är närmare med matkassarna mellan bil och köket här än i en villa. Bara att ta hissen rätt upp från garaget till lägenheten."

Innergård

Omgivning

"Att ha ett eget naturreservat så nära boendet är ovanligt, att ha det så centralt måste vara unikt. Du går rätt ut bland bävrar och ett unikt fågelliv."

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2018. Nedan följer en kortare sammanställning av de förbättringar som utförts under de senaste åren samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Den maskinella utrustningen i köket består av följande: induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och ugn, kyl och frys. Samtliga vitvaror är av märket Electrolux och köptes in 2017.
2017 uppgraderade förgående ägare HTH-köket där nytt kakel, nya bänkskivor och skåpsinredning monterades upp.
Under samma år som köket uppgraderades, glasades balkongerna in. I hallen satte man in två skjutdörrsgarderober och persienner med mörkläggningsfunktion och rullgardiner monterades upp.
Vid köpeavtalet måste ”Avtal om förändring av bostadsrätt” skrivas under, vilket gäller de två inglasade balkongerna. I dokumentfliken kan ni ta del av dokumentet.
Ett Yale Doorman lås har monterats i entrédörren som styrs via en app i mobilen. Via appen kan man låsa och låsa upp samt skapa en tillfällig kod. Ingen avgift erläggs för att detta lås sitter i dörren. Det gamla originallåset med tillhörande nycklar finns kvar.
Kvitton på samtliga arbeten och materialinköp finns.
Inga planerade avgiftsändringar eller reparationer finns för närvarande (kontrollerat med ordförande 2019-08-20).
För tillfället står ingen i kö till garageplatserna (kontrollerat med ordförande 2019-08-20). Nuvarande ägare har en plats som kommer att sägas upp i samband med försäljningen. Hissen precis utanför entrédörren tar dig hela vägen ner till garaget.
Till lägenheten tillhör ett vindsförråd om ca 15 kvm.
En övernattningslägenhet finns att hyra för 200 kronor/natt.
En tvättstuga med större tvätt- och torkmaskiner finns om man skulle vilja tvätta större textilier. Annars är samtliga lägenheter utrustade med egna tvättsektioner i badrummen.
I månadsavgiften ingår ett grundutbud av TV-kanaler samt bredband (100 Mbit) och Com Hem levererar dessa mediatjänster.
HSB står för den ekonomiska och tekniska förvaltningen i föreningen.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Aspholmsgatan 15
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
104.9 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.378 kr/mån Värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Specifikation Drift
Nuvarande ägare (två vuxna och ett barn) har följande driftkostnader: Hemförsäkring cirka 250 kr/mån, Hushållsel cirka 190 kr/mån
Pantsatt
Nej
KARTA