Aspholmsgatan 13, tre rum och kök

Snygg syresättning

Här säger redan trappan och trapphuset det mesta om hela upplevelsen. Luftigt, glasigt och gult entréparti. Ännu ett fint hus av Jönköpingsarkitekten Gunilla Gustavsson, där hon vågat låta olika material, ytor och färger krocka med härlig spänst. Inne i lägenheten märker du detta främst genom att gränsen mellan inne och ute luckrats upp med balkonger och glas som både sticker ut och in i fina vinklar och vrår. Dessutom är glasräcket på båda balkongerna härligt bronserat. Som en solbränna på semestern.

Lägenheten gör dig delaktig i livet både på den öppna gröna esplanaden mellan husen, och in mot gården. Båda sovrummen ligger in mot gården och det är inte så mycket liv att prata om. Stadens puls letar sig inte in i någon större utsträckning; du kan ostört sova med fönstret i behagad öppningsvinkel. På framsidan kommer du dock se boule-klubben in action och barn och hundar som rastas. Bullångorna från bageriet kommer du också bli varse då och då.

Snabbfakta
Adress Aspholmsgatan 13
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 87 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 4.447 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV, bredband & IP-telefoni
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer
"Som alltid på Kålgården, det är nära till allt, naturen, restaurangerna, Ica, A6 och inte minst frallorna på lördag morgon."

Entré - Hall

Kök - Matplats

"Vi gjorde några tillval just i köket; lådor istället för hyllor i underskåpen, och så den ljusa bänkskivan och diskhon."

Inglasad balkong

Vardagsrum

"Balkongen på framsidan är ju bara så underbar, vi använder den som ett extra matrum, även så här på hösten."

Sängkammare

Balkong mot innergården

"Tanken var att köpa en liten mer avslappnad lounge-möbel till den inre balkongen så får man mer användning av den, men det hanns inte med."

Sovrum

Badrum

"Vi flyttade in i början av 2017 när huset var nytt, föreningen har kommit igång bra, och vi fick faktiskt en hyressänkning redan från början, tack vare bättre lån."

Innergård

Föreningen

Omgivning

"Det blir många turer runt Rocksjön och Munksjön, både med hund och barnvagn. Min sambo springer gärna också."

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan föreningen var nybyggd och inflyttningsklar 2017. Nedan följer en kortare sammanställning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket kommer från välkända HTH och uppgraderades från början med komplett lådsystem i underskåpen för en mycket mer praktisk förvaring. I köket valdes även en alternativ bänkskiva med nedfälld rejäl rostfri ho.
Den maskinella utrustningen i köket består av följande: häll, inbyggd ugn och micro, diskmaskin samt kyl och frys. Samtliga vitvaror är av märket Electrolux från 2017. Även tvättmaskin och torktumlare i badrummet kommer från av Electrolux från 2017.
Balkongen på lägenhetens entrésida, mot nordväst, glasades in i samband med byggnationen av huset. Här sitter du och njuter från tre-tiden på eftermiddagen tills solen går ner.
Balkongen mot söder och innergården har nuvarande ägare valt att ha öppen. Även denna balkong kan glasas in om så önskas. Här har du sol från tidig morgon fram till cirka 14-tiden.
Vid köpeavtalet måste ”Avtal om förändring av bostadsrätt” skrivas under, vilket gäller de två inglasade balkongerna. I dokumentfliken kan ni ta del av dokumentet.
Textilmattan i sängkammaren ligger ovanpå ett ekparkettgolv som är originalgolvet. Mattan går att ta bort om så önskas.
Inga planerade avgiftsändringar eller reparationer i föreningen finns för närvarande.
För tillfället står ingen i kö till garageplatserna. Nuvarande ägare har en plats som kommer att sägas upp i samband med försäljningen. Hissen precis utanför entrédörren tar dig hela vägen ner till garaget.
Till lägenheten hör ett rejält vindsförråd om cirka åtta kvm.
En övernattningslägenhet finns att hyra för 200 kronor per natt.
En tvättstuga med större tvätt- och torkmaskiner finns om man skulle vilja tvätta större textilier. Samtliga lägenheter är självklart även utrustade med egna tvättsektioner i badrummen.
I månadsavgiften ingår ett grundutbud av TV-kanaler samt bredband 100 Mbit/s. Com Hem levererar dessa mediatjänster.
HSB står för den ekonomiska och tekniska förvaltningen i föreningen.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Aspholmsgatan 13
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
87 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.447 kr/mån värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarnas kostnad för hushållsel och försäkring har uppgått till ca 450 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA