Åsenvägen 10A, rum och kök

Rymdäventyr mot söder

Denna 3:a är mer än välkomnande, inte bara i planlösningen så fort du stiger in i hallen. Här far blicken med härligt uppsåt, rätt in i vardagsrummet, som i sin tur både blickar upp mot stadsparken och rätt söderut ner över takåsarna på Torpa. Och en HSB-förening innebär också alltid välkomnande omtänksamhet och service utöver det vanliga. Vad sägs om både gästlägenhet och grillstuga och festlokal?

Husen stod klara här i början av 90-talet och är i mycket bra skick, med fint uppvuxna planteringar och rabatter. Att bo i en stor HSB-förening innebär också tryggheten och smidigheten med vicevärd, vaktmästare som sköter gård och trappa och välskötta och upplysta parkeringsplatser nära din portuppgång.

För den maniske soldyrkaren är kanske balkongens finkalibrerade söderplacering det mest intressanta. Solen är skönt efterhängsen från mitten av förmiddagen, tills Stadsparksberget skymmer sista kvällsstrålarna. Som tomatplantage är den heller inte så dum; här får grönsakerna den sol de behöver för att rodna och sötna.

Snabbfakta
Adress Åsenvägen 10A
Område Bäckalyckan
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3.5 rum och kök
Bo & biyta 91.5 kvm
Vån & Hiss 5 av 6 (Hiss finns)
Avgift 5.194 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Vardagsrum

Inglasad balkong

Huset

Sovrum 1

Kök och matplats

Sovrum 2

Hall

Mäklaren informerar
En ljus och luftig lägenhet näst högst upp i huset! Stora fönsterpartier i bland annat kök och vardagsrum får hela lägenheten att upplevas lätt och fin! Ett kanonboende med generösa ytor
På den rymliga balkongen har man sol under en stor del av dagen. Redan vid 11-tiden kommer solen in där och stannar sedan under hela eftermiddagen fram till ca 18-tiden. Varmt och skönt här inne även under tidig vår och långt in på hösten så snart lite sol visar sig! Blir det för varmt får man öppna glaspartierna eller dra ner solgardinerna
Samtliga väggar i hall, kök och rum är målade 2019. Dessutom lades nya parkettgolv 2010.
Ny kyl och frys installerades i köket 2015.
Säljaren låter gärna gardinstänger och fästen, garderobsinredningar, hyllor i förråd och solgardiner från 2011 på balkongen följa lägenheten vid överlåtelsen.
I föreningen finns både festlokal och övernattningsrum att hyra, och i källaren finns både ett stort lägenhetsförråd samt ett litet kylt matkällarförråd som följer lägenheten.
Visa mer

Planritning

Föreningen

Denna HSB:are bjuder på extra allt kan man säga. Ute hittar du gungor och sandlådor, grill och gemenskap. Föreningen har en egen festlokal som du kan hyra för större eller mindre bemärkelsedagar med många gäster. Behöver någon sova över, så finns också en gästlägenhet som är mycket fräsch.

På gården finns sittgrupper som kommer fram och gör gemensam sak med vårsolen. Om du inte nöjer dig med balkongens tomatodling, har föreningen pallkragar och en odlingslott där du kan förverkliga drömmen om egen kryddträdgård, trots att du bor i stan.

BOSTAD
Adress
Åsenvägen 10A
Område
Bäckalyckan
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1990-91
Våningsplan
5 av 6 (Hiss finns)
Antal rum
3.5 rum och kök
Boarea
91.5 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass C , 97 kWh/m2 och år
Månadsavgift
5.194 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Driftskostnad
3.600 kr/år
Specifikation Drift
El: 3.600 kr/år
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad för hushållsel har varit ca 300 kr/månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA