Aronsvägen 2, sju rum och kök

Vinkelvilla vid Landsjön

Nu har du chansen att sätta bo i Kaxholmen. Och inte på vilken adress som helst, utan på Aronsvägen, en tvärgata upp från "strandvägen". En rejäl vinkelvilla, byggd i slutet av 1960-talet med alla de kvaliteter det innebär. Stora sällskapsytor både uppe och nere samtidigt som antalet sovrum är anpassat för den stora familjen med viss tillväxtpotential om det skulle behövas. Villan väl underhållen genom åren när det gäller de stora sakerna, men du kommer säkert vilja sätta din prägel på materialval och ytskikt.

Bastu, bordtennisrum, verkstad, garage, matkällare, enormt allrum… ja, det är i bottenplan guldgruvan vanligen finns i villor från den här tiden, sammanfattat i ett ord: BIYTOR. Moderna enplansvillor kommer aldrig i närheten av de resurser som detta hus rymmer. Många funktioner, och mycket integritet för umgänge i alla former. Stora släktkalas, ännu större barnkalas, ungdomsgård i källaren eller biokvällar för hela kvarteret.

Snabbfakta
Adress Aronsvägen 2
Område Kaxholmen
Bostadstyp 1-plansvilla med källare
Antal rum 7 rum och kök
Bo & biyta 130 + 160 kvm
Tomtareal 850 kvm
Byggår 1969
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

"Att sitta ute på framsidans trappa och fånga in kvällens sista solstrålar kommer jag sakna, det har vi gjort många gånger genom åren."

Trädgård

Uteplats

"På baksidan ligger en allmänning där barnen i kvarteret haft väldigt mycket kul både sommar som vinter. En lagom pulkabacke."

Uterum

Entré

"Allrummet i hallen har varit väldigt uppskattat av barnen och deras kompisar, det blir lätt att man hamnar framför brasan med en kopp te."

Allrum

Kök

Vardagsrum

"Bort till Vistavallen är det cykelväg hela vägen, ja faktiskt hela vägen till Skärstad. Och på våren kan man springa Landsjön runt."

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum på entréplan

Sovrum 3

Gillestuga

"Särskilt på jularna är det ett underbart hus att samla hela släkten; där nere får alla plats runt spisen."

Toalett

Hobbyrum

"Är det någon som vill överta pingisbordet så får det gärna stå kvar; det känns som det hör till huset på något sätt."

Tvättstuga - Dusch - Bastu

Övriga utrymmen i källaren

Garage

"Fem minuter till badet och på vägen kan du slinka in på kaféet ho Grafit Grå och köpa något gott att tugga på."

Omgivning

Planritning

Situationsplan

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan huset byggdes 1969 och har löpande utfört renoveringar på fastigheten. Nedan följer lite information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket är utrustat med följande maskinell utrustning: spishäll (IKEA), ugn (IKEA), spisfläkt (Brandt Blomberg), diskmaskin (Electrolux) samt kyl/frys (AEG) och vinkyl (Samsung). Diskmaskinen är senast utbytt för cirka fem år sedan. Övriga vitvaror installerades för cirka sju-åtta år sedan.
Under 2012-2013 installerades jordvärme med tillhörande värmepump av märket Nibe.
I badrummet på entréplanet finns vattenburen golvvärme.
I tvättstugan finns en tvättmaskin som är cirka åtta år gammal.
Öppna spisen i allrummet på entréplanet, bidrar med såväl värme som en hög mysfaktor. Brandskyddskontroll hittar du ihop med övriga "dokument".
Solen går upp på morgonen med uppiggande solstrålar in i köket. Solen avnjuts sedan under hela dagen från uteplatsen och trädgården på husets baksida. Kvällssolen kan du sedan avnjuta tills den går ned från husets framsida.
För att förenkla trädgårdsskötseln följer robotgräsklipparen med i köpet. Även parabolantennen ingår.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Aronsvägen 2
Område
Kaxholmen
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
7 rum och kök
Bo & biarea
130 + 160 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 850 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass D , 96 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA