Ankargatan 8, tre rum och kök

Vätter-revyn

Om du bestämmer dig för att den här flotta våningen ska bli din, kan du extraknäcka som hamnvakt eller sjöräddare. Mer direktkontakt med Vättern är svårt att få utan att själv dyka i. Men det är ingen ensidig dyrkan av solnedgångar och skummande vågor som väntar. Mot söder har du å andra sidan en inglasad balkong utmed hela lägenheten som ger både lä och många soltimmar. En solfångare som kan krydda vardagen både bildligt och bokstavligt - här kommer både kryddväxter och vänner trivas.

Lägenheterna här på Ankargatan har blivit vår egen statusspäckade "Strandväg" och det finns fog för det. Påkostade detaljer, fina materialval och den storslagna utsikten, bygger på ryktet. Här har du ett ständigt skådespel utanför fönstret, med nypremiär varje morgon. Vättern är en mytomspunnen sjö med många historier, och du kommer lära känna alla dess sidor, från stönande nordanvind som piskar vågskummet långt upp på fasaden, till spegelblanka mornar med svanfamiljer på glid.

Lägenheten är i absolut bästa skick och mycket sparsamt bebodd sedan huset uppfördes, eftersom ägarna bott långa perioder utomlands. Många fina detaljer är adderade, inte minst i köket som omplanerades från start med en rejäl köksö för både skönt häng och extra svängrum för att grava, grilla, hacka och safta på, eller vad du nu hade tänkt hitta på en vanlig tisdag.

Ta hissen ned och ta klivet direkt ut på Jönköpings mest populära gågata! Här sjuder det ofta av liv och rörelse. Närheten till alla affärer är såklart given, men här slås man även av närheten till ytorna kring Munksjön som sakta men säkert förfinas år efter år. Att kunna strosa ned till kanalområdet och piren på några få minuter är även det en ren lyx. Få föreningar har så kort väg till så många intressanta platser.

Snabbfakta
Adress Ankargatan 8
Område Jönköping City
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 93 kvm
Vån & Hiss 5 av 7 (Hiss finns)
Avgift 4.233 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, bredband, telefon & tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Kök

"Vi satsade på många egna tillval både i köket och badrummet. Just köket känns helt rätt, och mycket öppnare mot utsikten och mot gäster på besök."

Matplats

"Det är garanterat ingen som kommer bygga för utsikten."

Vardagsrum

"För att få in högtalarna snyggt fick vi bygga ut väggen en liten bit, men snyggt blev det, och det låter ännu finare."

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum och tvätt

"Att kunna finlyssna på musik i badrummet är superhärligt."

Balkong

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Till lägenheten hör det ett lägenhetsförråd om ca fyra kvadratmeter. Förådet är beläget i entréplanet i den mindre huskroppen.
I entréplanets garage ges köparen möjlighet att hyra en parkeringsplats. Kostnaden för platsen uppgår idag till 650 kronor per månad.
I månadsavgiften ingår en ett grundutbud av tv-kanaler, en bredbandsuppkopploing samt ett telefonabonnemang. Dessa mediatjänster levereras av Telia under benämningen "Triple play".
Myresjökök har levererat köksinteriören och samtliga vitvaror förutom fläkten kommer från svenska Husqvarna. Fjäråskupan har levererat fläkten. Samtliga vitvaror inklusive de som står i badrummet installerades i samband med husets färdigställande. (2011)
I den månatliga kostnaden till föreningen erläggs - förutom månadsavgiften om 4.233 kr - även en obligatorisk fast avgift om 400 kr avseende el. Elförbrukningen regleras sedan kvartalsvis efter bostadsinnehavarens förbrukning. Detta innebär att man då får tillbaka delar av kostnaden om man förbrukat mindre, alternativt får man erlägga överskjutande kostnad om man förbrukat mer.
Högtalarna som finns fast monterade i lägenheten ingår ej i köpet. Önskar köparen köpa dessa separat är detta möjligt.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Ankargatan 8
Område
Jönköping City
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2011
Våningsplan
5 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
93 kvm (säljarens information)
Månadsavgift
4.233 kr/mån inkl värme, vatten, bredband, telefon & tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till ca 400 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Tidigast 1/8.
KARTA