Andréevägen 3, tre rum och kök

Vindsmys med morgondopp

Längst upp i huset, precis under taknocken, väntar ett väldigt mysigt bo på nya vänner. Helt privat, med snedtak och sjösiktsbalkong. Med badrocks-promenad-avstånd till morgondopp i Vättern och härliga grönytor precis utanför dörren. Mitt i Vättersnäs lugna villaområde, ändå bara minuter till stadskänsla i Huskvarna och Jönköping. Hemmets 67 kvadratmeter känns större än siffran säger. Kanske beror det på rumsfördelningen, med separat kök och vardagsrum, två möjliga sovrum, badrum och gott om förråd. Alldeles säkert har fönstren och utsikten mot himlen en effekt. För att inte tala om balkongen, som blir den självklara njutarplatsen hela sommarhalvåret. Välkommen upp till tredje våningen.

Snabbfakta
Adress Andréevägen 3
Område Vättersnäs
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 67 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.540 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
Pris 2.000.000 kr eller högstbjudande
Budgivning

Högsta bud

2.000.000 kr

Budgivare 1


Vill du lägga ett bud är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Entré - Hall

"Jag gillar att mötas av ljuset och Vättern så fort jag kommit innanför dörren."

Kök

"Vi älskar att hänga här tillsammans. Det är supermysigt!"

Vardagsrum

Balkong

"Här är fint att dricka en kopp kaffe i lugn och ro, helt utan insyn."

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

"Det är ett väldigt lugnt och rofyllt hus."

Föreningen

Omgivning

"Det är jättenära allting, men känslan är att man bor i lugn och ro lite avsides."

Planritning

Mäklaren informerar
Bostadsrättsföreningen är en äldre stabil och välskött förening med fint renoverade och underhållna byggnader.
Föreningen har en god ekonomi med låg belåning och låga årsavgifter.
På balkongen som ligger högt upp på husets nordvästsida njuter du av sol under eftermiddag och kväll. Från balkongen har du även utsikt mot Vättern och omgivningen.
Trädgården på husets baksida består av fina gräsytor, perfekt för lek och avkoppling.
Till lägenheten hör en egen parkeringsplats med eluttag för motorvärmare. Till lägenheten hör också både förråd på vinden och i källaren. Utöver de två, även ett litet matkällarförråd i källaren.
Gemensam tvättstuga finns i källaren.
Trappstädning sköts av de som bor i föreningen enligt ett rullande schema, vilket i det fall betyder trappstädning vid ett par tillfällen per år. Övrig skötsel ombesörjs av föreningen.
Lägenheten är ansluten till Com Hems kabelnät. I månadsavgiften ingår ett grundutbud av tv-kanaler. Övriga tjänster beställs separat från Com Hem, se www.comhem.se
Inga planerade avgiftsändringar eller reparationer i föreningen finns för närvarande.
Visa mer
"Det är så lugnt i området, perfekt för barnen att leka och cykla runt på cykelvägarna."
BOSTAD
Adress
Andréevägen 3
Område
Vättersnäs
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
67 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.540 kr/mån värme, vatten och kabel-tv
Pris
2.000.000 kr eller högstbjudande
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Nuvarande ägare har en kostnad för hushållsel samt försäkring om totalt ca 380 kr/månad. Hushållet består av en vuxen samt två barn.
Pantsatt
Nej
Tillträde
Enligt överenskommelse
FÖRENING
Typ
Bostadsrättsförening
Förening
Brf Ulvåsa

Bostadsrättsföreningen Ulvåsa på Vättersnäs bildades 1978 och äger fastigheterna Ulvåsa 7, 8, 9 och 10 vilka ligger inom ett par hundra meter från Vättern med trädgårdssidorna in mot ett trevligt grönområde. Föreningens adresser är Andréevägen 3 och 5 samt Solvägen 12 och 14. Föreningen omfattar alltså fyra separata flerfamiljshus, samtliga med garage i källarplan. Husen består av totalt 25 lägenheter, samtliga 3 eller 4 rok. I husen finns även vinds- och källarytor bestående av lägenhetsförråd samt gemensamma ytor. Den totala bostadsytan i föreningen uppgår till ca 2 170 kvm.

Föreningen har väl underhållna byggnader och utför löpande nödvändiga underhålls- och reparationsarbeten. Nedan nämns några av de större renoveringar som utförts under senare år. Till dessa hör;

- 1996 Fönsterbyte till nya underhållsfria energisnåla fönster.

- 2001 Byte till nya entréedörrar och nya säkerhetsdörrar till lägenheterna.

- 2004 Takrenovering med helt ny takbeklädnad på husen.

- 2004 Inglasning av balkonger.

- 2017 Målning samt installation av nya belysningsarmaturer i trapphusen.

- 2019 Nya trädäck/uteplatser byggdes under sommaren. Även staket runt tomten förnyades.

Ekonomin i föreningen bedöms som god och stabil. Årsavgifterna har under lång tid legat på en stabil låg nivå och har de senaste åren välavvägt sänkts ytterligare ner till mycket måttliga 396 kr/kvm/år. Några förändringar av avgifterna är för närvarande heller inte aktuella (Kontrollerat med föreningens ordförande 4 februari 2020). Föreningens avgift ligger tydligt i det lägre spannet av normalen. Föreningen har f.n. en belåning till kreditinstitut om cirka 2,9 miljoner, dvs ca 1 350 kr/kvm, vilket är en exceptionellt låg belåningsgrad. Vid årsskiftet 2018-2019 hade föreningen dessutom ca 2,1 miljoner kr i kassan.

Bakom husen finns fina gräsytor vända mot sydost. Föreningens egna gräsytor går fint ihop med kommunal mark och bildar en trevlig parkmiljö, perfekt för rekreation och lek. Passerar du genom träddungen mot Vättern, eller tar gång- och cykelvägen, når du en mer än 600 meter lång sandstrand med Vätterns kristallklara vatten. Väljer du att promenera 800 meter åt andra hållet når du det mer avskilda Sannabadet direkt i utkanten av naturreservatet Rosenlunds Bankar.

Samtliga lägenheter är anslutna till Com Hem som levererar kommunikationstjänster till medlemmarna. I månadsavgiften ingår ett grundutbud av tv-kanaler. Varje enskild medlem tecknar i övrigt sina egna respektive abonnemang och tjänster direkt med Com Hem. Se mer på comhem.se för utbud.

Till varje lägenhet i föreningens följer ett källarförråd samt ett vindsförråd. För cyklisten finns naturligtvis även cykelförråd med gott om plats för cyklar i källaren. Gemensamma utrymmen utgörs i övrigt av gemensamma tvättstugor samt torkrum. I husen finns även garageplatser och på gårdarna parkeringsplatser. Garageplatserna fördelas i första hand till de stora lägenheterna i föreningen, samt enligt kösystem. Parkeringsplats ingår till föreningens samtliga bostäder.
Uppvärmning
Fjärrvärme
Andel i föreningen
3.1286 %
Lägenhetsnummer
070-070-005
DOKUMENT
KARTA