Logotyp

Torps Gård

Torps Gård - Tomt 19

Alla bilder

Tomtförsäljning - Etapp 2

I nära 600 år har människor levt sina liv på Bankerydsbergets topp. Mitt i den vackra naturen. Med granskogar, ekdungar, hagmark och milsvid utsikt över Vättern och landskapet runtomkring. Från början en gård på landet. Idag en nära plats, med skola, service och kommunikationer runt knuten. Men kossorna betar vidare i hagen och landet-känslan finns kvar.

Nya Torps Gård kommer erbjuda byggklara villatomter med såväl makalös som milsvid utsikt. Bostadsrätter i välplanerade, trevliga radhus, parhus och flerbostadshus där du själv är med och formar ditt drömboende. Torps gård kommer med andra ord erbjuda en blandad bebyggelse och ett brett utbud av olika boendeformer. Vi bygger en ny stadsdel samtidigt som vi sparar natur och vackra träd, gör plats för lekplats och ser till att det byggs en gångbro över Kortebovägen så att barnen kan gå säkert till skolan. Och vi hoppas att du som flyttar hit aldrig någonsin slutar längta hem.

Här erbjuds ytterligare en av dessa villatomter som erbjuder möjligheten att förverkliga er dröm om att bygga och forma ert hus, precis som ni själva vill ha det. Denna tomt är inte låst till någon entreprenör utan ni bestämmer helt själva hur ni vill bygga i enlighet med detaljplanen för området.

Adress Torps Gård - Tomt 19
Område Torps Gård
Kommun
Jönköping
Fast.beteckning Bankeryds-Torp 1:393
Bostadstyp Tomt
Upplåteleseform Friköpt
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtarea 950 kvm
Tillträde
Enligt överenskommelse

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon
Per Sandwall Extra kontaktperson 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Vill du veta mer om tomten?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.

Bilder

Planritning

Torps Gård

Vill du bevaka fler bostäder som denna?