Logotyp

Tenhult

Skogsvägen 6B

Alla bilder

Klart för byggstart i Tenhult

Välkommen till en byggklar västervänd tomt i centrala delarna av Tenhult. Här finns möjlighet att låta Estatework uppföra det hus som kommunen just beviljat bygglov för. Här finns fritt spelrum för de kreativa och praktiska lösningarna som du kanske drömt om. Och kanske några du inte vågat drömma om förrän nu. Huset byggs av Estatework som har vigt sitt kunnande åt att förverkliga husdrömmar i lösvirke till kräsna husägare runt om i Vätterbygden. En personlig firma som är mycket flexibel och som kommer vara fint stöd när många val ska göras.

Naturen gör sig också påmind, och mellan husen på andra sidan gatan hittar du stigar att ge sig ut på direkt om du vill. Skog, barn och hundar är en perfekt kombo. Tenhultasjön har många fina badplatser, och du behöver inte ge dig bort till den kommunala badplatsen i andra änden av samhället, utan kan släntra ner genom skogen på andra sidan gamla Nässjövägen och hitta en undangömd sandstrand.

Tomtpriset uppgår till 1,4 Mkr alternativt tomt med färdigställt hus för 5,5 Mkr. Läs gärna mer om huset genom att klicka er vidare här nedan.

Snabbfakta 1-13 Snabbfakta 2-15
Adress Skogsvägen 6B
Område Tenhult
Kommun
Jönköping
Fast.beteckning Ljungarp 1:57
Bostadstyp Tomt
Upplåteleseform Friköpt
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtarea 829 kvm
Pris 1 400 000 kr / bud

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Per Sandwall Ansvarig mäklare 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Vill du veta mer om tomten?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.

Bilder

Planritning