Logotyp

Huskvarna Fagerslätt

Rättarevägen 6

Energismart

Ett rättare boende för framtiden

Det här är både rätt och vackert. Ett framtidsboende för dig som vill bo energi- och resurssnålt. Och som vill bo vackert, med borgdjupa fönsternischer, vackert takfall en trappa upp och nära naturen med stigar och ängar inpå knuten. Husen här på Rättarevägen är så kallade passivhus som saknar konventionell värmekälla. Men det är garanterat inget du kommer sakna. Här är det du själv och dina aktiviteter som alstrar värmen. En värmeväxlare ser till att huset andas sunt, och att ingen värme går till spillo.

Livet på Fagerslätt är som gjort för den växande barnfamiljen. Förskolor finns i lite olika riktningar och en helt ny skola upp till årskurs sex, invigs nu i januari, och den ligger mindre än hundra meter bort. En ny del av Fagerslätt växer upp där bakom med fler villor och radhus innan skogens bryn tar vid. Ett bra ställe även för barn att växa upp på.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Rättarevägen 6
Område Huskvarna Fagerslätt
Fast.beteckning Stensholm 1:733
Bostadstyp Radhus
Upplåteleseform Friköpt
Antal rum 5 rum och kök
Boarea 130 kvm
Tomtarea 246 kvm
Byggår 2010
Slutpris 4 350 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund