Logotyp

Norrahammar

Läkeörtsvägen 60

Paradhuset med största hörntomten

På rad i parad, och på ointaglig förstaplats. Ett fint parhus i somrig New-England-stil där panelens vågräta linjer landar fint på Flahults högplatå. Ett boende i två plan med, två badrum, två vardagsrum och tre sovrum. Huset i nyskick, vilket inte är så konstig eftersom det är bara två år sedan området stod klart. De höga stora fönstren sitter precis där de ska för att öppna två fina siktlinjer genom huskroppen. Huset ägs i bostadsrättsform med 29 medlemmar.

Omgivningen är den mest barntillåtna du kan tänka dig. Läkeörtsvägen är en fin ögla utan genomfartstrafik där barnen kan ställa upp både basketkorgar och hockeymål utan att det stör. Inte svårt att tänka sig kvartersmästerskap i både löpning och cykling runt runt i evighet. Inom fem minuter har du dessutom skola, förskola, simhall, tennisbanor och fotbollsplaner. Bostadsrättsföreningen har även egen lekplats på allmänningen mitt i området.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Läkeörtsvägen 60
Område Norrahammar
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 115 kvm
Antal rum 5 rum och kök
Byggår 2019
Månadsavgift 4 723 kr/mån
Avgift inkluderar Vatten
Våning 1 av 1. Hiss finns ej.
Slutpris 3 030 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund