Logotyp

Samset

Alfreds Gata 6

I de leklustiga kvarteren

Längsta tomten, ljusaste uterummet, bubbligaste badtunnan och största hallen. Ett väldigt aptitligt hus som är lätt att tycka om vid både första och andra ögonkastet. Ja, här är det lätt att se barnen spralla rätt igenom huset från gården till gatan, fram och tillbaka, hit och dit. Med sina kompisar i släptåg. Och alltid med ett tjutande skratt på lut. Ett bekvämt boende på alla sätt, och vackert tack vare spännande fönstersättning, takhöjd, vinklar och vrår.

Huset är inte mer än fyra år gammalt och nuvarande ägare har vårdat det med nit och pedans. Ett antal fina tillval gjordes redan på ritbordsstadiet vilket innebar att hallen är väldigt funktionell för den aktiva familjen att drösa in med barnvagnar, kängor, klubbor och till och med fincykeln kan få följa med in på den ljusa klinkern. Köket fick också sin sväng med trollspöet. Uterummet är av det rejälare slaget, men det är byggt så sent som 2019.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare

Snabbfakta
Adress Alfreds Gata 6
Område Samset
Fast.beteckning Registret 10
Bostadstyp Kedjehus
Upplåteleseform Friköpt
Antal rum 5 rum och kök
Boarea 136 kvm
Tomtarea 422 kvm
Byggår 2017
Slutpris 4 775 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund