Logotyp

Huskvarna Söder

Villagatan 7

Huskvarnas pampigaste

Nu har du chansen att bo i Huskvarnas högfärdigaste trähus. Huset alla känner till. Här har du den gamla byggnadskonstens behag samlade: torn, bjälkar, koppartak, vinklar, vrår, takskägg och en synnerligen snickarglad panel. Lägg till en parkstor tomt gränsande direkt till östra Vätterbranterna. Stråken upp utmed Huskvarnaåns fall är ett äventyr alla årstider. Bra träning är det också.

Lägenheten är överväldigande från första metern innanför dörren, här väntar ett boende med en härlig standardavvikelse. Varje rum och vrå du kliver in i är något helt annorlunda än det förväntade. Dina totalt cirka 63+31 kvadrat ligger i husets suterräng vilket innebär att du har direkt tillgång till den fina terrassen på den kvällssoliga sidan av huset. Och du kan greppa ett äpple på volley på väg till jobb eller träning.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Madelen, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Villagatan 7
Område Huskvarna Söder
Upplåteleseform Bostadsrätt
Bo & biarea 63.4 + 31.6 kvm
Antal rum 3 rum och kök
Byggår 1907 (2011)
Månadsavgift 3 250 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, vatten, TV, p-plats
Våning 1 av 3. Hiss finns ej.
Slutpris 2 600 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Madelen Zackrisson Ansvarig mäklare 0708-868088 madelen@vastanhem.se Mer om Madelen

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Madelen Zackrisson