Logotyp

Munksjöstaden

Vaggerydsgatan 16

En känsla av New York

De små detaljerna gör skillnad. Som det ljusa golvet. Som de kvadratiska fönstren. Som de djupa fönsternischerna. Som den morgonpigga balkongen. Av alla accessoarer i ditt hem kommer alltid ljuset vara viktigast, och här kommer du ha gott om den varan, särskilt som du har fritt flöde rätt igenom lägenheten från öster till väster. I sovrummet har du dessutom glas ända ner i golvet, vilket ger en ovanlig känsla. Till och med golvlisterna är annorlunda.

Redan trapphuset utmärker sig. Att rå betong kan sprida så’n värme och närhet. Dörrarna i en mörkare nyans av grått, och dörrfodret är reducerat till soft fogmassa i ytterligare en nyans. Ja, råfint är ett fångande adjektiv, tycker vi på Västanhem. Känslan inne i denna smarta tvåa fortsätter i samma tonfall med ljusgrå granitklinker innanför dörren. En lägenhet som har charm och skick kvar sedan byggåret 2019.

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Vaggerydsgatan 16
Område Munksjöstaden
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 57 kvm
Antal rum 2 rum och kök
Byggår 2019
Månadsavgift 3 002 kr/mån
Avgift inkluderar Värme & vatten
Våning 4 av 6. Hiss finns.
Slutpris 2 600 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund