Logotyp

Bymarken

Träleborgsgatan 10A

Alla bilder
Panoramavy

Strålande utsikter

Vid en första anblick ser det ut som ett försiktigt hem det här. En stillsam gata bland andra Bymarksgator. Ett klassiskt sextiotalshus med lågmält yttre och välskött trädgård. Blygsam hall, och sen, pang-panoramavy över en vidsträckt Vättern! Stora fönster, massor av ljus – från tidig morgon till långt in på dagen – och en inglasad balkong med högt och helt fritt läge. Köket och vardagsrummet har öppnats upp sedan sextiotalet, och öppenheten dem emellan ger löften om både långbord och storfrämmande.

Lägenhetens smarta planlösning följer invanda mönster och medan kök och vardagsrum badar i ljus så vetter sovrummet å sin sida mot lugna gatan. Badrum och hall spelar båda biroller, men de gör sitt jobb helt enligt förväntningarna. Med mild och ljus färgskala är det här en lägenhet som snart blir ett hem, och en helt egen plats. Föreningen stöttar upp i bakgrunden, och framtidsutsikten är god. Välkommen hem!

Snabbfakta 1-6 Snabbfakta 2-17

Praktiskt, ljust och smart planerat. Köket har renoverats på senare tid och är öppet mot vardagsrummet och utsikten.

Adress Träleborgsgatan 10A
Område Bymarken
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 60 kvm
Antal rum 2 rum och kök
Byggår 1962
Månadsavgift 3 028 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, VA, bredband och tv
Våning 2 av 3. Hiss finns ej.
Pris 2 300 000 kr / bud

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Per Sandwall Ansvarig mäklare 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.

Bostadsbeskrivning

Hallen

Redan i direkt innanför dörren får du en hint om utsikterna österut. Ljuset, siktlinjerna och dörröppningar till lägenhetens alla rum visar tydligt vägen. Hallen upplevs ljus och optimalt planerad med gott om plats för både ytterkläder och förvaring.

Köket

Praktiskt, ljust och smart planerat. Köket har renoverats på senare tid och är öppet mot vardagsrummet och utsikten. Massor av förvaring, diskmaskin och gott om både luftrum och golvyta. Ett litet köksbord får plats också om du vill ha ett eget litet hörn för frukostkaffet.

Citat 1

”Föreningen är stabil och har väldigt fin ordning. Bergvärme, parkeringsplatser, garage och en härlig gård.”

”Föreningen är stabil och har väldigt fin ordning. Bergvärme, parkeringsplatser, garage och en härlig gård.”

Citat 1

Vardagsrummet

Med fri sikt och massor av ljus är det här ett rum att trivas i. Här finns gott om plats för soffmöbler och matplats av de rejälare slagen. Vi gillar särskilt att öppenheten till köket och balkongen, förstås, men rummet i sig är också en riktig pärla. Ljus färgsättning, sammetsmjukt trägolv och öppna ytor.

Balkongen

Det finns väl egentligen inte så mycket att säga om den här balkongen, den talar sitt eget väldigt tydliga språk: morgonsol! Sjöutsikt! Inglasat! Här kan du odla eller slappa eller sola hur mycket du vill – dessutom går den att nyttja så gott som under hela året. Välkommen ut!

Citat 2

”Utsikten är otrolig, det går inte att komma ifrån. När det är mörkt är det häftigt att se ljuset från stan, och sjön är ju fantastisk.”

”Utsikten är otrolig, det går inte att komma ifrån. När det är mörkt är det häftigt att se ljuset från stan, och sjön är ju fantastisk.”

Citat 2

Sovrummet

Två trappor upp från gatan, skuggiga morgnar och milda färger. Här kommer du sova gott. Ena väggens länga med garderober rymmer det mesta i kläd- och linneväg och har en särskilt lugnande effekt.

Badrummet

Badrummet håller stilen det också, Med duschvägg, kommod och ljust kakel blir känslan enkel och fräsch. Tvättmaskinen underlättar livspusslet och golvvärmen höjer trivseln. Fönstret är en riktig bonus, så skönt med ljus och lite frisk luft!

Citat 3

”Inglasningen gör att man kan använda balkongen redan i februari och sen långt in på hösten.”

”Inglasningen gör att man kan använda balkongen redan i februari och sen långt in på hösten.”

Citat 3

Mäklaren informerar

Säljarna har ägt bostadsrätten sedan i början av 2020. Nedan följer information som kan vara bra att känna till vid ett köp.

Köket helrenoverades 2014 med skåpsinteriör från IKEA och Myresjökök. De installerade vitvarorna är enligt följande; Induktionshäll 2014, ugn 2014, fläkt 2014, diskmaskin 2014, kyl/frys 2018.

Badrummet renoverades av Andersson & Bladh Bygg AB 2017. Tvättmaskinen installerades 2014. I badrummet finns elburen golvvärme.

Under senare år har samtliga väggar, tak och garderober målats om.

Till lägenheten hör det ett stort vindsförråd om cirka 15 kvadratmeter samt ett förråd om cirka tio kvadratmeter som är beläget i källarplanet.

I källarplanet ligger även en fin tvättavdelning med tvättmaskiner och torktumlare. I anslutning till detta rum ligger även ett torkrum. I källaren finns även ett cykelrum.

Trappstädning ombesörjs av de boende enligt separat schema. Trädgården hålls i trim tack vare en robotgräsklippare samt en trädgårdsfirma.

Föreningen har sju garage (450 kr/mån) och fyra parkeringsplatser (50 kr/mån). Tilldelning sker enligt separat kösystem. I området är det fri parkering på omkringliggande gator.

I månadsavgiften ingår en bredbandsuppkoppling (100/100 mbit) genom Telias fibernät. I avgiften ingår även kanalpaketet "Telia Lagom". Läs gärna mer om tjänsteutbudet på www.telia.se.

Föreningen har idag inga beslutade planer på att justera medlemmarnas månadsavgifter. Detta kontrollerat med föreningens ordförande i juli 2023.

Energideklarationen utfördes när föreningen fortfarande värmde huset med oljeeldning. I augusti 2021 konverterade föreningen till ett energisnålt bergvärmesystem vilket gör att energiklassningen idag skulle vara på en attraktiv nivå.

I köpet ingår ej hatthyllan och gardinstängerna.

Planritning

Bilder

Planritning

Bymarken

Att bo på Bymarken har sina fördelar. Framförallt den fantastiska utsikten! Men det är också barnfamiljernas mecka på flera sätt. Skolan och förskola ligger på gångavstånd, Hallbys fotbollsplaner likaså. Du har även några få minuter till bussen om du inte vill ta promenaden till stan.