Logotyp

Jönköping Väster

Trädgårdsgatan 25

I Sofias hägn och grönska

Unikt läge mitt för parken runt Sofia kyrkan. Högt upp bland torn och tinnar. Och du har de välansade trädtopparna i lagom höjd utanför. Lägenheten har en bjussig attityd, inte bara på grund av ljuset, utan även den lagom öppna planlösningen. Ingen korridor, inga prång eller dunkla vrår. Renoveringen är i samma anda, stilrent, diskret och modernt i såväl kök som badrum, även om inte allt är nygjort igår. Mitt i kvarteret, men ändå fönster åt tre håll, hur är det möjligt? Ja, vänta får du se.

Här mitt på Trädgårdsgatan har du inte bara nära till stan, du är en del av stan, och behöver inte ta på jackan ens mitt i vintern om du ska handla på Hemköp eller springa bort till gymet. Resecentrum väntar med buss och tåg bara obetydligt längre bort. Balkongen på solsidan redan efter lunch, och på latsidan hela dagen om du vill. Definitivt ingen insyn, utom möjligen från fåglarna i träden.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon Staflund, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Trädgårdsgatan 25
Område Jönköping Väster
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 76 kvm
Antal rum 3 rum och kök
Byggår 1962
Månadsavgift 3 631 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, vatten, tv och bredband
Våning 4 av 5. Hiss finns.
Slutpris 3 000 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund