Logotyp

Vättersnäs

Solvägen 5

Vätterbrus

Helt vågrätt

Det blir inte mer sjönära än så här. Tredje våningen, fönster i tre väderstreck och tjugofem meter från Vättern. Som att bo på pålar i vattnet, och du har full koll på när nordanvinden tornar upp vågorna, som bryter och skummar mot stranden. Dessutom har du balkongen lika fint kalibrerad mot utsikten. Den största balkongen i huset dessutom. Sommartid har du både morgon- och kvällssol i samma dos. Fast kanske att du nyttjar kvällen mer när himlen är som en karamell.

Detta är en lägenhet som vuxit med sina tidigare ägare som tagit delar av vinden i besittning, vilket innebär charmigt snedtak, synliga bjälkar både här och där, ännu mer utsikt, mer förvaring och fina takfönster i båda sovrummen. Kök och badrum är också renoverade på senare år. Nuvarande ägare har finslipat planlösningen genom att flytta bland annat dörren in till sängkammaren. Och i hela lägenheten ligger numera en något mörkhyad ekparkett med en lite råborstad yta som en trygg bas att möblera på.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Solvägen 5
Område Vättersnäs
Upplåteleseform Bostadsrätt
Bo & biarea 74 + 8 kvm
Antal rum 3 rum och kök
Byggår 1955
Månadsavgift 3 491 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, vatten och tv
Våning 3 av 3. Hiss finns ej.
Slutpris 2 920 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund