Logotyp

Brunstorp

Sikvägen 12

Solsidan

Solnedgång i panorama

Drömmer du om Vätterutsikt, så är detta i en division för sig. Du kommer inte missa en sekund av vad väder och vind hittar på över sjön. Och kanske är det ett riktigt åskväder i slutet av augusti som blir årets himmelspel. Lägenhetens hela bredsida är ett enda glasparti med fem skjutdörrar från tyska Schücko. Sen har du balkongen med egen ihopfällbar inglasning utanför. Du börjar nog fatta hur en stilla sommarkväll på Sikvägen kan te sig. Och en stormig dag i januari.

Lägenheten är i bästa skick med två stora sovrum, ett mindre gästrum och en öppen volym med kök, matplats och vardagsrum i ett. På golvet ligget ett enstavs ekparkett, bekvämt uppvärmt underifrån. Dubbla fullstora badrum var inte helt förväntat med inte desto mindre bra om ni tänker er vara tre eller fyra i familjeplaneringen. Vardagsrummet erbjuder option att variera planlösningen på lite olika sätt. Alltså inte bara utsikten som är föränderlig.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Sikvägen 12
Område Brunstorp
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 110 kvm
Antal rum 4 rum och kök
Byggår 2017
Månadsavgift 5 317 kr/mån
Avgift inkluderar Värme och vatten
Våning 5 av 5. Hiss finns.
Slutpris 4 310 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund