Logotyp

Östra Kajen

Pollaregatan 9

Östra Kajen

Det sjönära hemmet

Har du någon gång fått ta del av en krispigt spegelblank Munksjö tidigt på morgonkvisten? Om inte – här får du ett gynnsamt tillfälle. Pollaregatan 9 ligger gömt mitt i Jönköpings centrala delar. När ytterdörren är stängd in till detta hem anar du inte centrumbruset utanför. Nej, här är det den väl soignerade och en snudd på den botaniska innergården tillsammans med Munksjön som lurar och tar sin väl valda plats.

Lägenheten ligger med fönster både mot morgon- och kvällssolen. Den för många uppskattade springturen runt sjön är precis utanför dörren och behöver du något nytt till hemmet finns city ett stenkast bort. Under vår och sommar blommar innergården ut och du kan nästan ana att det är ett slag av en botanisk variant. Vi får ej glömma att just denna innergård har fått utmärkelsen som "citys finaste".

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Pollaregatan 9
Område Östra Kajen
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 102 kvm
Antal rum 4 rum och kök
Byggår 2006-2008
Månadsavgift 4 613 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, vatten, tv, och bredband
Våning 3 av 5. Hiss finns.
Slutpris 4 550 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund