Logotyp

Östra Kajen

Pollaregatan 1

Full hand på Östra Kajen

Par i balkonger, fyrtal i rum och ovanligt luftig planlösning som låter ljuset ta fart genom hela lägenheten. Stora lägenheter är det ont om, särskilt fyror i centralt läge. Tre bra sovrum, trevligt kök med öppet barhäng för frukost och kaffe på volley. Vill du ha mer fasta situationer är den inglasade balkongen att föredra många månader om året. I högsommartid glasklar morgonsol här. Även kvällssol kan uppbringas om du flyttar över till den andra balkongen in mot gården.

Att bo på Östra Kajen innebär fint försprång i livet. Inte nära stan’s utbud, snarare mitt bland alla restauranger, affärer och caféer. Coops delikatessdisk kan vara ett köpargument i sig. Dessutom naturreservatet runt Rocksjön en bit bort och Spira rätt över gatan. Munksjön har du i blickfånget på två håll faktiskt, och du behöver inte nöja dig med att titta. Varför inte köpa en kajak och lägga i från bryggan under det konstnärliga molnet?

------

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Johan, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Pollaregatan 1
Område Östra Kajen
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 99.5 kvm
Antal rum 4 rum och kök
Byggår 2008
Månadsavgift 4 296 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, vatten, kabel-TV
Våning 2 av 5. Hiss finns.
Slutpris 4 700 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Johan Marklund Ansvarig mäklare 0723-132000 johan@vastanhem.se Mer om Johan

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Johan Marklund