Logotyp

Liljeholmen

Plantagegränd 7

Vågtoppat i en klass för sig

Denna hundraåring har tveklöst sina bästa år framför sig. Precis som du. Gamla Liljeholmsskolan i nygotisk stil, fick ett andra liv med bostäder för cirka 20 år sedan. Nu kan en av dem bli din. Nästan fyra meters takhöjd innebär cirka 250 kubikmeter boende med oändlig Vätterutsikt från matplatsen, köket och sängkammaren. Som du märker, ett unikt boende med hög standardavvikelse. Vi på Västanhem har ännu en gång fått chansen att "examinera" en lägenhet i detta skolhus till en ljusnande framtid.

Lägenheten i väldigt fint skick, med ett nytt ljust ekgolv och väggar, fönster, lister och foder krispvitt nymålade. Köket är lika stilrent, och grafisk skärpt mellan svart och vitt. Badrummet fräscht men orenoverat sedan huset bytte livsuppgift från skola till boende. På pappret som sagt en tvåa, men i verkligheten finns ett litet extra rum som kallas vinterträdgård, vilket väcker nyfikenheten. Och oavsett hur livet blir, så har du alltid Vättern bara några meter från fönstret. Välkommen till Plantagegränd!

------

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Plantagegränd 7
Område Liljeholmen
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 64.5 kvm
Antal rum 2.5 rum och kök
Byggår 1900
Månadsavgift 3 578 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, vatten och tv
Våning 2 av 5. Hiss finns.
Slutpris 3 400 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund