Logotyp

Munksjöstaden

Påsgatan 8

Det ljusa hörnet på hörnet

Fritt blås från väst till öst, från golv till tak, från ena balkongen till den andra. Högst upp i huset, i ett fint hörnläge där du kan öppna glaspartierna helt och hållet i varsin ände och låta vinden ta fart igenom kök och vardagsrum. Även den mörkaste dagen i december lär vara rätt ljus här uppe. Fönster i tre väderstreck dessutom. Och en fin finess är att du ser den fina fasaden även när du sitter i kök och vardagsrum. Det två sovrummen ligger också åt varest håll så att du kan välja väderstreck efter morgonhumör.

Ja, kanske att detta är det mest lyckade kvarteret hittills i Munksjöstaden. Absolut den finaste fasaden. Teglet och det spröjsade fönstren knyter fint an till fabrikskänslan och förankrar huset i industrihistorien. Och just här på hörnet blir du bortskämd med panoramisk utsikt långt bortom Munksjön, upp över höjderna söder och öster om sta’n.

------

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Påsgatan 8
Område Munksjöstaden
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 71 kvm
Antal rum 3 rum och kök
Byggår 2019
Månadsavgift 3 605 kr/mån
Avgift inkluderar Värme & vatten
Våning 6 av 6. Hiss finns.
Slutpris 3 800 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund