Logotyp

Liljeholmen

Östra Storgatan 122C

Charmigt toppskick

Där björken prasslar i nordanvinden

Ett vågskvalp från Vätterstranden. Tio minuters promenad till centrum och naturreservaten vid Rocksjön eller Rosenlund. En fastighet från 1930-talet med känslan och atmosfären välbevarad i entré och trapphus. Och denna tvårummare har fått en varsam förnyelse, som lirar fint ihop med de gamla dörrarna, golven, listerna och de tjocka fönsterbrädorna. En södervänd lägenhet med balkongen i samma riktning.

Förutom att kök och badrum är nyrenoverade, har hela lägenheten fått en totalgenomgång, med golvslip och målning av precis alla ytskikt. Lägenheten är i sitt livs form skulle man kunna säga trots sina 90 år på räknestickan. Två stora rum som gör dig redo för livet. Inte minst strandlivet, för du bor med Vätterns sandstrand mindre än minuten bort. Sommartid blir det lätt att du drar med sanden upp i badlakanet, i håret och under skorna.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Östra Storgatan 122C
Område Liljeholmen
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 48 kvm
Antal rum 2 rum och kök
Byggår 1939
Månadsavgift 2 579 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, vatten och tv
Våning 3 av 3. Hiss finns ej.
Slutpris 2 125 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund