Logotyp

Mariebo

Neptunusvägen 36

Naturnära

Ett vardagsrum bland ekarna

Välkommen upp till Mariebo, och välkommen ner i ekbacken som just nu kvittrar som mest. Vårens alla fåglar har landat på grenarna av den stolta eken precis utanför balkongräcket.
Faktiskt hittar blicken ut i det gröna innan du själv hunnit över tröskeln i hallen. Husets entré är i markplanet, men din lägenhet lättar direkt från marken på andra sidan. Hela området är byggt på naturens villkor. Inte ett enda träd verkar ha fällts i onödan. Husen och vägarna har fått anpassa sig till terrängen så mycket det bara gått.

Lägenheten väl i ordning, med både kök och badrum renoverade sedan byggåret på slutet av 1980-talet. Spännande planlösning med lite annorlunda fönstersättning som gör att du lever med morgonsol och grönska både på säng- och soffkudden om du vill. Matplatsen som i ett eget burspråk med två stora fönster och ett litet vädringsfönster. Sovrummets lilla burspråk är bedårande vackert i sin enkelhet och kan vara det som får dig att trycka på köpknappen. Eller så är det den kombinerade tvätt- och torkmaskinen från Miele, om du är mer praktiskt lagd.

Snabbfakta 1-2 Snabbfakta 2-27
Adress Neptunusvägen 36
Område Mariebo
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 64 kvm
Antal rum 2 rum och kök
Byggår 1989
Månadsavgift 3 190 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, vatten, tv, bredband
Våning 1 av 3. Hiss finns ej.
Slutpris 1 900 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund