Logotyp

Huskvarna

Linnégatan 16C

Smart och smakfullt

Men hallå, vilken stilist vi hittade här på Linnégatan i Huskvarna. På pappret en stor enrummare, men i verkligheten en klok och krispig tvårummare sedan det stora köket knoppades av till ett mysigt sovrum där 160-sängen lätt platsar in. Köket mitt i lägenheten alltså, och mot gröna gården har du ett väldigt fint vardagsrum där den ljusa parketten skiner ikapp med södersolen i sick-sack-mönster.

Lägenhetens nuvarande ägare har tagit ett vinnande stilgrepp på lägenheten och lyft det mesta skyhögt över ursprunget. Fiskbensparketten finslipad. Golvlisterna knähöga, köket helt nytt och omplacerat, och hallen har fått en klok förvaringslösning. Gamla dörrarna bevarade, vilket även innebär de två skjutdörrarna som trollas bort, in i väggen. Till nya sovrummet har du en helglasad dörr så att ljuset hittar in.

------

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Linnégatan 16C
Område Huskvarna
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 51.4 kvm
Antal rum 2 rum och kök
Byggår 1937
Månadsavgift 2 236 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, vatten, tv & bredband
Våning 1 av 3. Hiss finns ej.
Slutpris 1 460 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund