Logotyp

Huskvarna

Linnégatan 12C

Hemlängtan nära natur och puls

Finaste fiskbenen

Det är alltid golven som avgör. Men här på Linnégatan i centrala Huskvarna finns det fler argument på listan. Fina gamla spegeldörrar, stuckatur och bröstpanel som är i bästa form. Många originaldetaljer har stannat kvar sedan 1930-talet, men också en del nytt. Som badrummet. En perfekt lägenhet för dig som kanske söker ditt första egna boende, eller kanske provar tvåsamheten för första gången.

Att bo här i början på Linnégatan innebär dessutom att du inte nödvändigtvis behöver investera i en bil det första du gör. För här bor du nära både bussar, burgare och biblioteket. Som du snabbt kommer märka, har du dessutom farligt nära sötebröden på Centralkonditoriet som sprider förföriska dofter i kvarteret. Lägenheten ligger på första våningen med nära ut i den gröna trädgården där det är fritt fram att både spela lite kubb och tända grillen.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Linnégatan 12C
Område Huskvarna
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 65 kvm
Antal rum 2 rum och kök
Byggår 1935
Månadsavgift 2 686 kr/mån
Avgift inkluderar Värme och vatten
Våning 1 av 3. Hiss finns ej.
Slutpris 1 650 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund