Logotyp

Jönköping City

Lantmätargränd 3

Hörn med centrifugalkraft

Mitt i smeten, down town – läget kan inte bli så mycket mer centralstyrt. Men faktum är att det ändå är rätt lugnt här i Lantmätarens gränd. Särskilt när du kommer upp från gatan och stänger om dig. Men du stänger inte utsikten, för du ser Vättern mellan husen och kan direkt göra en strandprognos. Från balkongen har du god uppsikt även ner mot Atollen och folkvandringen mot butiker och caféer. Och Stuk sprider förförisk doft precis nedanför med sina bakverk och pizzor.

Detta är en elegant fyrarummare med fina detaljer som markerar både här och där. Hallen är svagt kilformad vilket gör att du liksom sugs in mot vardagsrum och kök. Även i balkongen går denna kilform igen. Två fina badrum gör att du kan fylla sovrummet med både barn och gäster. Lägg märke till de glasade partierna över dörrarna vilket ger ett fint ljus. Takhöjden lyfter sig också en bit över byggnormen. Fint ska det vara.

------

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Lantmätargränd 3
Område Jönköping City
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 116 kvm
Antal rum 4 rum och kök
Byggår 2011
Månadsavgift 6 837 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, V/A, tv, bredband
Våning 3 av 6. Hiss finns.
Slutpris 3 900 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Simon Staflund Ansvarig mäklare 0735-067000 simon@vastanhem.se Mer om Simon

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Simon Staflund