Logotyp

Jönköping City

Lantmätargränd 1

Deluxe

Citynäste med takåsvy

Nykänslan sitter i, både inne och ute. I synnerhet inne i denna tvåa som ståtar med en fin inglasad balkong högt över citys takåsar. Men inte högre än att du kommer få Kristinekyrkans klocktorn mitt i synfältet så fort du tittar upp ur morgonens frukostskål. En privat köksklocka som går rätt i ur och skur. Balkongen är ett väderstreckt mästerverk, där solen faktiskt kan skina in från alla håll, tack vare det glasade överhänget även mot norr och väster.

Detta hus satte i mångt och mycket standarden för nybyggande i Jönköping när det stod klart för ungefär tio år sedan. Den påkostade känslan är uppenbar, från fasaden och entrén, in i trapphusen och hela vägen in i lägenheterna. Även om det "bara" är en tvåa på pappret är det många kubik och kvadrat i varje utrymme. Stort badrum, stort sovrum och en social sektor med kök, matplats och vardagsrum som höjer volymen samstämmigt och öppet.

Få lägenheter i stan klår det här läget. Det kanske mest centrala läget du kan få; med bara en sväng om hörnet är du nere på Storgatan. Lantmätargränd har dessutom sedan huset byggdes, blivit en livsnerv, med Vox Hotel i denna ände och hela nybyggda Atollen nere mot Munksjön i den andra.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Per, ansvarig mäklare.

Snabbfakta
Adress Lantmätargränd 1
Område Jönköping City
Upplåteleseform Bostadsrätt
Boarea 73 kvm
Antal rum 2 rum och kök
Byggår 2010-2011
Månadsavgift 3 262 kr/mån
Avgift inkluderar Värme, bredband och tv
Våning 5 av 5. Hiss finns.
Slutpris 3 200 000 kr

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Per Sandwall Ansvarig mäklare 0735-259432 per@vastanhem.se Mer om Per

Ny ägare

Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning.
Söker du liknande bostäder så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Vänligen, Per Sandwall